Gönderi

7/10
·368 syf.··
2026 2. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 11 Ocak 2026 16:35
İnanılmaz iyi yazılmış, süper bir olay akışı ve karakter gelişimi olan bir edebi eser miydi? Hayır. Yine de okuması çok keyifli ve akıcı mıydı? Evet. Diziyi izlerken Scott ve Kip o kadar da ilgimi çekmemişti açıkçası çünkü her şey çok daha hızlı, bir anda gelişmişti ilişkilerindeki duygu yoğunluğu bana geçmemişti. Kitapta iki karakteri de, ilişkilerini de çok sevdim ve dizide hissedemediğim bütün duyguları hissettim. Birbilerine olan aşkları çok tatlıydı hatta o kadar tatlıydı ki bazen gerçekçilikten uzaklaşıp cheesy bir romantik komediye kaydığı anlar da oldu. Ama bundan hiç rahatsızlık duymuyorum, her şeyin dram ve acı olmadığı eş cinsel hikayeler beni mutlu ediyor. Bütün seriyi okur muyum bilmiyorum ama Heated Rivalry'den önce bunu okumadan geçmediğim için memnunum. Ayrıca bu kitapta Ilya'nın adı her geçtiğinde suratımda oluşan salak gülümseme de bir bonus oldu.
Game ChangerRachel Reid · Carina Press · 2024124 okunma
·
105 Gösterim
2 Yorum
5.kitap role model'i de okumanı öneririmm hem ilya birazcık daha fazla görünüyor hem de 2.sezon gelecek olan yan karakterleri daha iyi anlamış olursun bu kitaptaki takım long gamede önemli bi takım çünkü :))
çok teşekkür ederim tavsiyen için ♡ okur muyum emin değilim dedim ama sanırım bütün seriyi okuyacağım ya hazır başlamışken kolay okunuyor zaten kitaplar sırayla hepsini okumak en mantıklısı olacak gibi
1 yanıtı göster
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.