Kitabımız Kira North'un ikiz kardeşi evlenip yanından gittikten sonra kendi ayakları üzerinde durmak için ailesinin evinden ayrılıp kendine bir çiftlik evi satın almasıyla başlıyor. Fakat bu normal bir çiftlik evi değil Yılbaşı Ağacı Çiftlik Evi. Evi satın aldıktan sonra her şeyin insanların paylaştığı videolardaki gibi mükemmel ilerlemediği ve aslında çok fazla zorlukla sınanacağını fark ediyor. Tek sorun ne kasaba halkından, ne kardeşinden ne de her hangi birisinden yardım almak istememesi.
Kendisi eskiden beri zengin ailesinin yardımları ve ikizi Chloe'nin sayesinde bir çok şeyi yapmış ve hiçbir zaman tek başına bir şeyler yapmak zorunda olmadığı için herkesin yardımını geri çeviren biriyken; kasabaya ablası Jeanie için gelen Bennett'ın planlarını alt üst edeceğinden habersizdir.
Her şey Bennett'ın yardım etmeye çalışmasıyla başlar ve ikili bir zaman sonra gerek köpeklerin gerek çiftliğin ayaklanması ile bir araya gelmeye başlarlar. Bennett ise bir yandan gerçekten yardım etmek isterken bir yandan Kira'ya olan hoşlantı duygusu sevgiye evrilmeye başlar. Tek sorun Bennett'in sadece yılbaşına kadar kardeşinin yanında kalacak olmasıdır.
Kitabı okurken en sevdiğim şeylerden biri, kasaba halkının Kira'ya her zaman kapılarının açık olmasıydı. Sanki onlar Kira'yı başından beri tanıyorlarmış gibi benimseyip ailesi gibi gördüklerinden her zaman ona yardım etmeye çalışmaları, özellikle Yılbaşı Ağacı Çiftliği'nin yeniden faaliyete geçirildiği öğrendikleri anda hepsi bir olup Kira'nın ağaçlarını alıp ona maddi yardım etmeleri çok güzeldi.
Başlarda sadece çiftliğe çalışması için aldığı Iris ve ona sürekli yardıma gelen Bennett ile yakınken bir zaman sonra ona yardım eden Jeanie, Logan, Hazel, Noah ile yakınlaşmaya başladı. Sonradan çiftliğe ilk geldiğinde ona kurabiyelerinden gönderen Annie ile yakınlaşıp çiftliğinde kurabiyelerinin satılmasına yardımcı olarak onunla yakınlaştı.
Dostluğun ve aşkın en güzel şekilde anlatılan kitaplarından biriydi. Özellikle yardım etmenin, diğer insanların senin için her şeyi yapmasına izin vermek olmadığını çok güzel bir şekilde anlattılar.
Tabi kitabımızın başında Dream Harbor halkının Bennett'i Kira'nın çiftliğine gönderme nedenleri de vardı. Sebebi ise eski sahipleri Edwin'in oraya bir şeyler gömeceğiyle ilgiliydi. Kimisi bir ceset görmeyi beklerken kimisi hazine sandığı düşündü.
Kitabın sonunda Edwin'in çok sevdiği eşi Ellen'in mücevherlerini sakladığı o kutuyu Bennett buldu. Kutudaki mektup o kadar güzel şekilde yazılmıştı ki;
''Kutuyu bulan kişiye,
Çok şanslısın. Açgözlü kuzenimin bunları sahip olmasını istemediğim için sanırım artık bunlar senin. Hayatında, onu hak eden birine verebileceğini umuyorum. İyi insanlar bulmak zordur; bu yüzden onu asla bırakma. Sakın mavhetme.
-Edwin.''
Bennett'in kutuyu bulur bulmaz ilk iş kutudaki mücevherler ile Kira'nın hayallerini gerçekleştirmeye çalışmak istemesi ve bunu Kira'ya söylemesi çok güzeldi. Kira da Bennett da hayatlarında birbirlerini bu kadar iyi anlayacak ve sevecek birbirlerini buldukları için şanslılar.