2026 3. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2026 12:07
DIKKAT SPOILER GECEBILIR Dusunuyorsunuz 144 sayfa beni kitaba nasil baglar, ne kadar merak ettirebilir diye ve ne kadar ettirebilirse iste o kadar ettiriyor Simdi oncellikle cidden bazi yerlerde asiri gerildim oyle boyle degil joanna’ nin arkadaslari birer birer ‘yok oldugunda’ ciglik atiyordum az kalsin o kasabadan uzaklas hala ne isin var orada diye. Karakterimiz birazda kasabada ne olduguna neler dondugune kafayi taktigi icinde gidemedi tabi ben olsam topuklamistim coktan. Tabi o koca bile denemeyecek Walterin da etkisi cok cok fazla. Hepsi onun yuzunden aslinda…Resmen bizzat kendim ihanete ugramis gibi hissettim adam en basindan beri neler planliyormus megersem serefsiz. Kadina ondan memnun olmadigini soyleyip gayette bosanabilirdin ah ahh…. Kitabin sonunda sok oldum cunku Joannanin her seyi cozmesini ve kasabayi eski gunlere cevirmesini bekliyordum, boyle bir son beklemiyordum ama BAYILDIMMMM. Sadece sonu biraz acik kaldi bana gore, kadinlara ne oldu gercekten oldurulup yerine robotlari mi kondu? Ben oyle hayal etmek istiyorum galiba ama cok begendim. Okuyun okutturuuunnn’nn
Stepford KadınlarıIra Levin · İthaki Yayınları · 20222,719 okunma