2026 3. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2026 16:17
Herkese merhaba. Bir devam kitabı ile Ocak okumalarına devam ettim. Çoban Kral serisi ikinci kitabı ve serinin son kitabı aynı zamanda. (2 kitaplık bir seri) sonuna geldiğim için bir tık üzülmedim değil çok severek okuduğum bir seri oldu. Gotik atmosferi, karanlık dünyası, lanetler kehanetler derken bu kitapta sevmediğim hiçbir şey yok resmen. O kadar çok sevdiğim yanı var ki… okuyun okutturun Konusu; Bir Karanlık Pencere’nin sonunda Elsbeth tamamen gitmiş yerine çoban kralın sarı gözleri ve kendisi gelmişti. Ravyn bu konuda ne yapacağını bilemez ve Elsbeth’i de kaybetmek istemez ve bunun için her şeyi doğru yola sokmaya çalışır.Her şeyi doğru yola sokmanın tek yolu tüm desteyi birleştirmektir fakat bunun için tüm kartlara ihtiyaçları var. Özellikle İkiz Kızılağaç kartını bulması gerekir. Bu kartı bulmanın tek yolu Çoban Kral ile iş birliği yapmaktan geçer. Ayrıca ana hikayenin arka planında Hauth, Prens Renelm ve İone’un yaşadıklarına tanık oluyoruz. Bu kitap Ravyn ve Elsbeth ikilisinden çok İone ve Elm ikilisinden bahsediyor. Sen neler yaşadın be İone bu ikilinin hikayesi de bence çok güzeldi. Kitabın sonu beni çok mutlu etti ve yazarın anlatımı yine harikaydı
İki Çarpık TaçRachel Gillig · Olimpos Yayınları · 20241,307 okunma