2026 8. kitabı
#miras #sesilpir #psikoloji . . Sevdiğim yayınevinden yepyeni bir kitap ile geldim Özellikle kitap üzerinde çağa uyum sağlamak için 8 yeni zihniyet ifadesi beni çok merak ettirdi bilirsiniz ki bu türde okumayı çok severim. Ama psikoloji kitabı yorumlamak biraz bende kendimi eksik hissettirir ifade edemem diye de çekinirim ama ben içimden geldiği gibi yorumlamaya çalışayım . Kitap zihin,bilinç,davranış,yapay zeka gibi ve daha da fazlası konuların içeriğini anlatıyor ama öncelikle bunlar anlattıktan sonra günümüzün bir çok acı gerçeği ile de bizleri de yüzleştiyor. Liderlik,modern çağda yaşam ve özellikle her şeyin digitalleştiği dünyamızda duygular hisler aktarılıyor. Anlaşılabilir bir dille yazıldığı için hiç sıkılmadım ama çok düşündürdüğü için sakin sakin okumakta fayda olduğunu düşünüyorum ve özellikle miras olarak yazdığı hap niteliğinde bilgiler çok değerli,olumlu düşünmek ya da farklı türde düşünmenin önemi çok kıymetli. Ben severek okudum,bize iş özel hayatta yön gösterecek kendimize yatırım yapacağımız etkili bir kitap,bu türde okumayı sevenlere gönülden tavsiye ederim.
MirasSesil Pir · Mona Kitap · 20255 okunma