Pandora'nın Kalbi -3
2026 10. kitabı
Pandora 'nın Kalbi -3 #dilarakeskin #indigokitap #okudumbitti #okuyucuyorumu Herkese selam Bu ay #polisiyesevenlerkulübü ile okuyacağımız gerilim türü için seçtiğim, dün okuyup bitirdiğim ve etkisinden çıkmakta zorlandığım #dilarakeskin 'in kaleminden yeni çıkan Pandora 'nın Kalbi serisinin üçüncü ve son kitabı "Pandora 'nın Kalbi-3" yorumuyla karşısındayım. Konusu: "Fırtına nihayet son buldu.Fakat ardında bıraktığı harabe karanlık bir uçurum. Güneş doğduğunda ve ay yükseldiğinde bir insan ölür, bir canavar doğar ve bir çift gri göz belirir. O gözler ki dehşet verir, korku salar, hayat damarından kan akıtr. Aras Dinçaslan’ınsa tek bir amacı vardır: Bu zalim gözlerin efendisi olmak ve hak ettiği taca ulaşmak. Peki tacı için yakılmadık toprak bırakmayan efendi, o tacı ne uğruna parçalara ayırmayı yeğlerdi? Güneşin ışıldadığı, kelebeklerin kanat çırptığı, kuşların en güzel ötüşlerini sergilediği fakat köşelerde sinsi gölgelerin dolaştığı bir hayale aldanan Elisa Yıldırım’ın ruhu artık Vera Nowak’a bağlıdır. Bir yabancının hayatında başrolü oynarken bilmediği şudur ki taç her zaman onun kalbinde saklıdır. Bir gün Çınar Aktunç o tacı parçaladığında Elisa’nın kalbinden geriye bir harabe bırakır. Fakat Çınar Aktunç, harabelerde çiçek büyütmeye alışıktır." Yorumu: Elisa 'nın başına daha kitabın en başında gelenler beni şok dalgasına sürükledi Zihnim olamaz diye çığlık atsa da Elisa'nın yaşadıkları gerçekti ve kocaman bir yalanın içinde yaşıyordu. Zihni bir canavarın kontrolündeydi ve o canavarın elinden ancak başta Çınar olmak üzere Duru, İdil ve Atalay kurtarabilirdi. O sahneye gelene kadar kaç kere yazar beni ters köşe yaptı anlatamam doğrusu. Özellikle de son sahnelerde heyecanım tavan yaptı Kimi üzüldüm kimi gerildim kimi şok oldum ama kazasız bir şekilde kitabı bitirdim. Yazarın kalemine, yüreğine, emeklerine sağlık diyorum ve bu inanılmaz kitabı sizinle baş başa bırakıyorum Benden şimdilik bu kadar Hepinize keyifli okumalar ve bol kitaplı günler dilerim sevgili kitap kurdu dostlarım benim
Pandora’nın Kalbi 3Dilara Keskin · İndigo Kitap · 202532 okunma