·409 syf.····Okunma: 15 Ocak 2026 00:08 Herkese Selamlar
Sizlere harika bir kitap önerisi ile geldim. Öyle yerde bittiki ikinci kitap için sabırsızlanıyorum. Aşk,intikam ve mafya konularını seviyorsanız kitap tam size göre. Yazar betimlemeyi öyle iyi yapmışki okurken flim şeridi gibi gözümden geçti kitap.
Pars ünlü bir boksördü ve son maçında Tunç ona yüklü bir para teklif etmiş karşılığında ise yenmesini istemişti. Ancak dövüştüğü sırada öldü ve Pars hapis yatmak zorunda kaldı. Herşeyin bir oyun olduğunu anladığında ise intikam çanları çalıyordu. Tarık Alaska Tunç’a emri veren kişiydi oğluydu nede olsa yapmak zorundaydı. Şimdi Tarık Alaska’nın kızı Asya Alaska’yı araştırıp onu plana dahil edecekti. Önce tesadüfmüş gibi tanıştı onunla. Bir kaç gece geçirdikten sonra Pars onu örgütünün evine kaçırdı. Herşeyi aşk zanneden Asya ise hayatının şokunu yaşamıştı. Pars’tan nefret ediyordu. Ancak babasının masum insanları öldürüp,kadınları genel evde çalıştırdığını öğrenince intikam planında yer almak ister. Tek istediği abisinin ve kendisinin canını kurtarmaktı. Pis işlere bulaşan babası düşmanlaro tarafından aranınca sırra kadem bastı. Pars heryerde Tarık ve Tunç’u ararken ikilinin nefret dolu atışmaları sürüyordu. Aynı zamanda birbirlerine karşı çekimleri oldukça güzeldi…. Spoi vermeden anlatmaya çalıştım buradan sonra heyecan ve aksiyon dolu sahneler özellikle son sayfalar elimden bırakamadım.
Smut sahneler içerir bilginiz olsun…