Geceye Bir şiir Bırakır Mısınız Dostlarım:
Her büyük savaşın sonunda Ölümlere karşı türkülerle durmuşuz Hangi inancın sesidir bu Hangi körlüğün koyun kurbanlığı Ki uğrunda can verdiğimiz topraklarda Canı alınan kurbanlara dönmüşüz
Alıntı
6 +1'leme
18,4bin Gösterim
Sevgileri yarınlara bıraktınız Çekingen, tutuk, saygılı. Bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı. Bitmeyen işler yüzünden Bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi, Kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı.. - Behçet Necatigil
Çok teşekkür ediyorum, iyi akşamlar ❤️🙏
“İşte tarih İşte şiddetin iğrenç yüzü Biz başlatmamışız hiçbir savaşı.” …
Çok teşekkür ediyorumm, iyi akşamlar. 🙏❤️
Bir kafdağı kalmıştı varlığından bîhaber, Seni görünce, o da tutuşup yandı gülüm..
Çok teşekkür ediyorumm, iyi akşamlar. 🙏❤️
gecenin ortasında ne işin var yıldızlara dokunma yanarsın bak birazdan ay da batacak karanlık bulaşmasın ellerine tersine döner yolunu bulamazsın içi dışı uzay tozu yansımalar sahi mi yalan mı anlayamazsın bir rüya gemisi iskele sancak dokunup geçiyor hayallerine ağlayasın gelir ağlayamazsın sevmek insanın yüreği kadar küçükse büyüğünü taşıyamazsın yalnızlığı da dene oldu olacak nasıl yankılanır derinden derine iyi midir kötü mü çıkaramazsın insan insanı kendisi tamamlar içinde başka dışında başkasın eksikliğin fazlana elbet bulaşacak öbürü sığacak bunun derisine yoksa sabaha sağ çıkamazsın Attilâ İlhan
Çok teşekkür ediyorumm, iyi akşamlar. 🙏❤️
Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında, Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum. Yolumun karanlığa karışan noktasında Sanki beni bekleyen bir hayal görüyorum. Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık, Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar. Bu gece yarısında iki kişi uyanık: Biri benim, biri de uzayan kaldırımlar.
Çok teşekkür ediyorumm, iyi akşamlar. 🙏❤️
Benim olsaydı göğün sırmalı kaftanları, O kah altın kah gümüş ışıklarla dokunmuş, O kah mavi kah açık kah koyu kaftanları, Güneşin ayın gecenin ipliğiyle dokunmuş Kaftanları sererdim ayaklarının altına. Bense züğürdün biri, varım rüyalarımdır. Rüyalarımı serdim ayaklarının altına, Usulca bas, bastığın zira rüyalarımdır. W. B. Yeats (Can Yücel çev.)
Teşekkür ediyorum dostum 🙏❤️
Senin adını kol saatimin kayışına tırnağımla kazıdım Piraye.