2026 12. kitabı
Bugün sizlere oldukça içsel bir kitapla geldim. @betulsoylufirat ’ın yazdığı “Ruhumdaki Sisler”, insanın kendi içine dönmekten kaçtığı duygularla yüzleşmesini merkezine alan bir kitap. Yazar, bu eserinde kayıpların, bastırılan acıların ve zamanla içte biriken yorgunluğun ruh üzerinde bıraktığı izleri ele alıyor. Metinler, insanın kendine yabancılaştığı anlardan başlayarak yavaş yavaş bir fark ediş ve toparlanma sürecine doğru ilerliyor. Susmak, görmezden gelmek ve ertelenen yüzleşmeler kitabın ana damarını oluştururken; anlatı, okuru dışarıdan bir hikâyeye değil, kendi iç dünyasına bakmaya davet ediyor. Her bölüm, ruhun sisle kaplanan başka bir köşesine temas ediyor ve bu sisin ancak kabullenerek, durup bakarak dağılabileceğini hatırlatıyor. Dili sade ama yoğun; gösterişli anlatılardan uzak, doğrudan kalbe temas eden bir akış var. Ruhumdaki Sisler, kendi içindeki karanlıkla baş etmeye çalışan, yaşadıklarını bastırmak yerine anlamlandırmak isteyen okurlar için yazılmış sakin ama derinlikli bir kitap. Yazarımızın yüreğine sağlık. İyilikle ve kitapla kalın.
Ruhumdaki SislerBetül Soylu Fırat · Feniks Kitap · 20252 okunma