Yorum bile yapamıyorum artık..
··3 alıntı·
12,3bin Gösterim
Her öğretmeni bu gelişim raporuna birer Atatürk fotoğrafı zımbalamaya davet ediyorum. Notlar değişir, sistem değişir ama Atatürk eğitimin pusulasıdır bu düstur ve sevgisi değişmez ❤️
Önceki 1 yanıtı göster
Bugun oyle de oldu 💐
Kızıma klasik karne verilmiş lise de.. ilkokulda 1.sınıf oğluma ise gelişim raporu 🤦‍♀️😅 biz anaokulunda bunlardan veriyorduk hemde güler yüz doldurarak…
Önceki 2 yanıtı göster
Amac zaten kucukleri hedef almak degil mi?
📍📍Öğrenci gelişim raporunda Atatürk, İstiklal Marşı ve Gençliğe Hitabe'nin bulunmasını istiyoruz. 🙏🇹🇷🕊️
Böyle olacağı zaten en başından belliydi. Kimse bunun farkına varmadı. Andımız, İstiklal Marşının 10 kıtası, okullarda ki Atatürk posteri ile olan tablolar şimdi de karnelerdeki arka yüz.. Karneyi görünce çok şasırdım, adı soyadı var gerisinde herkeste aynı kopyala yapıştır yazılar var.
Çok üzgünüm nereden nereye geldik. Bunun için mi kurtardı Atatürk bu ülkeyi..
Ya valla bu rapor çok süre alıyor karne daha kolaydı.Karneye devam olsun 🫣🫣🫣
Kamuoyu yoklaması yapıyorlar, tepkileri ölçüyor ona göre bir sonraki adımı atıyorlar. Yavaş yavaş tüm değerleri yok ettiler etmeye de devam ediyorlar. Şuan bürokraside ve tüm yönetimde yıllardır özel yetiştirilmiş ve yerleştirilmiş kadrolar var. Cumhuriyet ve Atatürk alerjileri var.