sirf bu yuzden engeli kaldirdim yine engellicem
Bu kişi ilk paylaştığı gibi karşıma çıkmıştı. Normal olmayan bir üslup gördüğümde, hiç düşünmeden engelledim. Ancak daha fazla karşıma çıkmaya başlayınca, artık yeter demeye karar verdim. İlk başta
Gönderi kullanım dışı
··1 alıntı·
3 +1'leme
13,4bin Gösterim
👏👏👏👏
Eşcinsel ilişki yanlıştır. Eşcinsellik, kişinin elinde olmayabilir belki de. Eşcinsel ilişkiden uzak durulmalıdır.
kes amk takmiyom bile seni ne konusuyorsun
mükemmel bir paragraf, eline koluna sağlık🤩 Şimdi kanıtlarıyla beraber öğrenmek için bu haftanın araştırma konusunu seçtim. Herhangi bir dinde kabul edilmese bile kimsenin ne yapacağına karışmak kulağa doğru geliyor mu? Benimkine gelmiyor. Peki ya hakaret etmek, aşağılamak, kendini herhangi bir nedenden dolayı üstün görmek? Neyse bu hafta bunu detaylıca araştırıp inceleme çıkaracağım beklemede kalınız🤍
BEKLIYORUM
delı gıbı uykum gelıyor kafayı gomup yatacagım ama okudum. ya kımseye baskasını elestırme hakkı verılmedı burada olan sey tum dunyada olmalı tum dunyada olan sey burada olmalı. neymıs orası farklı bır yer ama burası o yuzden olmamalı, ya belkı az gezdım ama arastırdım orada muslumanlar varsa burada da hrıstıyanlar olmalı cunku bız ustun degılız ya da onlr bızden ustun degıller ama hanı bellı yanı yazdıklarından anlamıcak cokta sıkımde degıl benımde anladıgı zaman gorusuruz onunla
Önceki 1 yanıtı göster
ereneren GSDYUGWEIDYGWEIYDGWEUYDHWIUF
Müslüman olan ülkelerin büyük çoğunluğunda farklı dinler ve mezhepler yasak değildir.
Önceki 2 yanıtı göster
Deren İstanbulDeren İstanbul yasa ne derse odur onlarca ulkede hristiyanlik fazla olsada yasalarinda yazan laik diye laik diyorlar
2 yanıtı göster
Bu bahsettiğiniz yorum yapan kadinin yorumunu nasil bulabilirim cok merak ettim
Önceki 4 yanıtı göster
YiğitYiğit cok mumkun degil gibi her bildirim gelince kriz geciriyorum saclarimi yolasim geliyor zaten yok
Okuyana helal olsunda biri özet geçsin lütfen ya çok usendim