Ateşin Varisi bu kitabı üç gün önce bitirdim ama şimdi inceleme yazma fırsatım oldu.Kitap bana göre diğer kitaplara kıyasla daha güzeldi
Bu kitap da bir çok konu işlemişti,Yazım dili yine güzeldi ve akıcıydı olay örgüsü tamdı
Şimdi spoilerli kısma gelelim
Aelin... Ah Aelin ateş yürek
Yani gerçekten Calaena'nın gelişmişini görüyoruz ve eminim ki diğer kitaplar da daha da gelişecek beğendigim bir çok kısım oldu mesela artık Dorian pek geri planda kalmıyor (şeref yoksunu kral babası prensimizin boynuna o zinciri takti resmen , umarım ölmeden çıkarmanın yolunu bululuz)dorian ve Chaol tam bir bro romance Gösteriyor
Rowan ... Gerçekten kitaplara sonradan gelen karakterleri genelde sevmem ama bu karakter gerçekten beni etkiledi çünki direkt olarak bir aşk hikayesi görmedik ve aşktan ziyade güven ... Güç ... Gerçek hayat gördük
Rowan və bizim kızın carannam (galiba böyle yazılıyordu)olması da ayrı bir hoş
Bu kitapta hatta Chaol'u bile sevdim , inanılmaz ama yaptım bunu hatta ona üzüldüm bile ,sorscha üzümlü kekim ,renin hesabına gitti canı,Aedion da sevdiğim karakterlerden oldu
VEEEEE GELELIM BENIM AŞKLARIM MANON VE ABROXOS
Abraxos o kadar iyi yazılmış bir karakterdi ki keşke ona ayrıca kitap yazılsa ,o yem ejderhadan uçuş liderinin ejderhası olmayi başardı,bu bana ejderhanı nasıl eğitirsin animasyonunu hatırlattı
Eminim manon ve ön üçlerin bile kalbi var sadece böyle eğitilmişler ama ben böyle karakterler okumayi seviyorum,içsel çatışmalı
Vee
Ben Brannon ,Maeve, Athril ve mab bunları içinde kitap gelse keşke
Ve bence o yüzüğün bir olayı var yani Maeve o kadar aşk yanlısi bir insan değil Athril'in yüzüğünde bir olay var
Size iyi okumalar Suikastçı'nın hançerini okumanız gerek bundan sonra
Ateşin VarisiSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20202,799 okunma