Her nefes bir potansiyelmiş aslında
2026 1. kitabı
Bu kitap finallerimden dolayı sık sık ara vermek zorunda kaldığım bir kitap oldu ama buna rağmen öylesine sıkılmadan okudum ki. Her sayfanın sonunda sizi bulacak olan teselliyi bekler gibi okuyorsunuz diyecek başka açıklamam yok. Hepimizin hayattan beklentileri farklı elde edebildikleri hepten farklı. Pişmanlıklarımız,yapmak isteyip de yapamadıklarımız belki aklımıza dahi gelmemiş şeyler var zihnimizde. Bu kitap yaşantımızda duymadığımız memnuniyeti arama şansı veriyor bize. Eğer o gün anneme onu söylemesem hayatım nasıl olurdu? O sınava hiç girmeseydim simdi nerede ne yapıyor olacaktım? O adaml evlenseydim mutlu olabilir miydim? gibi milyonlarca sorunun yarattığı milyonlarca potansiyel hayat bekliyor bizleri. Ama işin sonunda tüm bu potansiyel hayatların hala bizimle olduğunu anlatıyor. Öylesine güzel bir anlatımı var ki sanki bir masal kitabındaymış gibi ilerliyor. Ve sonunda bu kitaba gerçekten ihtiyaç duyduğunuzdan emin olmanızı sağlıyor. Ben yaklaşık 2 sene kadar geç kaldığımı düşünüyorum bu kitaba çünkü bakış açısını değiştirmede çok etkili bir kitap. Bana kalırsa vakit çok geç olmadan okuyun ve potansiyelinizi bir an önce fark edin. Gece Yarısı Kütüphanesi Matt Haig
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598bin okunma