2026 7. kitabı
Merhabalar bugün konusunu görünce direkt başladığım ama benim için biraz hayal kırıklığı olan bir kitapla geldimm. Konusundan kısaca bahsedeyim Cate, Gage suç ailesinden uzak durması gerektiğini bilerek büyümüş ve o aileden uzak durmuş biri ama kardeşi onlara borçlanınca Çare kardeşini kurtarmak için Gaga ailesinin başı olan prens Lachlan Gage’le yüzleşip bir anlaşma yapmak zorunda kalıyor. Lach sadece acımasız bir suç lideri diğer yandan bir feydi ve Cate’ten istediği bedel onun ruhu. Cate Otuz gün içinde bu uğursuz anlaşmayı bozamazsa ölümcül derecede çekici fey prensine sonsuza dek bağlanacak. • Kitabın konusu kısaca bu ve konusunu okurken çok ilgimi çekti ama kitap için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef. Bir yandan suç dünyası diğer yandan far derken gerçekten daha heyecanlı, aksiyonlu şeyler bekledim ama alakası yokmuş jxiedjiejx Cate çocukluğundan beri bu aileden uzak durması gerektiğini bilerek büyüyor ama ailenin içine girdikten sonra sanki yıllardır buradaymış gibi bir anda herşeyi salması bana saçma geldi. Anlaşmayı bozması için önünde 30 gün var ve gerçekten bir şeyler yapmasını, araştırmasını falan bekledim ama kızımız Lach'ın kız kardeşinin düğününü planlamaya dalınca bir an ne okuyorum oldum hxiejcjd Hani bahsedilen Feyler hani suç dünyası cjidjxj Lach yaptığı u*uşturucular ile New Orleans halkını bağımlı yapıyor ama bunun sonuçlarını kızımız ona gösterdikten sonra fark ediyor. Kitapta bir çok kez şehrim önemli diyen adam kendi eliyle şehrini zehirliyordu jxiejdiej Kitapta sevdiğim şeyler ise iki karakterin arasındaki o tutku yine de hissediliyordu ve ikisinin birbirinin etrafında dönüp durması güzeldi. Ciara ve diğer feylerle olan sahneleri de sevdim. Özellikle diğer feylerle olan sahneleri okumaktan keyif aldım çünkü bir tıkta olsa konusunda bahsedilen feylerle ilgili bir şey görüyorduk en azından. Genel olarak benim beklentimin altında kalan ve konusunda vadedilen şeyleri pek vermeyen bir kitaptı. Çok önerebileceğim bir kitap değil ama yine de okumak isteyen olursa beklentilerinizi düşük tutun derim:))*__*
Ruhum Onda KaldıGeneva Lee · Ephesus Yayınları · 202572 okunma