2026 2. kitabı
Süper Tavşan Simon: Makarna Yemek İstiyorum - Stephanie Blake Herkese selamlar Nasılsınız neler okuyorsunuz? Bugün sizlere benim çok severek okuduğum çocukların ise hem okuyup hem de Trt çocuk ekranlarında severek izlediği Süper Tavşan Simon serisinin yeni kitabı ile geldim Günlerden bir gün annesi Simon‘u kahvaltıya çağırmış ama o bunu yemek istemiyorum diyerek gitmemiş. Daha sonra öğle vakti babası onu öğle yemeği için çağırmış ama o sadece makarna yemek istiyormuş. Akşam yemeğinde de annesiydi aynı tartışmayı yaşamış sadece makarna yemek istiyormuş. Annesi ona ceza alsın odana git dedikten sonra babasıyla çikolatalı pasta hakkında konuşmuşlar ve birden Simon’nun canı çikolatalı pasta yemek istemiş. Annesi ona önce çorbasını içmesi gerektiğini ardından da pastayı yiyebilceğini söylemiş Peki Simon çorbayı içti mi dersiniz?  Özellikle ultra makarna sever biri olan ben için harika bir kitaptı okurken çok eğlendim zaten Simon’un maceralarını okumayı çok seviyorum Eğer bu tarz kitapları okumayı seviyorsanız mutlaka Simon’un maceralarını da okumalısınız.
2026 Okuma Raporları
Süper Tavşan Simon: Makarna Yemek İstiyorum!Stéphanie Blake · Maxi Çocuk Yayınları · 20257 okunma