Selammm,bugün size bol aksiyonlu bir kitabın yorumu ile geldim.
Ceyhun Pars Havas,başarılı bir boksördür ve çıktığı maçta Tunç Alaska'yı yenip federasyonun seçtiği yeni Türk boksör olmuştur.Yenilgiyi kabullenemeyen Tunç Alaska,bir sonraki maça hile karıştırıp Ceyhun'un rakinini öldürmesine neden olur.Bunun sonucunda hapise giren Ceyhun yıllar sonra özgürlüğüne kavuştuğunda Tunç'tan intikam almak için kardeşi Asya'yı kullanmaya karar verir.
Aşk,intikam,mafya kitapta yok yok resmen.Yani her bölümü ayrı bir heyecanlıydı.
Ceyhun,o kadar zekice bir plan yapmış ve o kadar iyi bir oyuncu ki hangi sahnede gerçek kendisi hangi sahnede rol yapıyor anlamadım
Asya ile Ceyhun arasındaki gerilim,o düşmandan aşka doğru evrilen ilişkilerini okumak çok zevkliydi.O kadar garip bir iletişim şekilleri var ki bir bakıyorum kavga ediyorlar birbirilerine küfür ediyorlar bir bakıyorum o kadar çok minnoş oluyorlar ki her an çı birbirlerini sevdiklerini itiraf edecek gibi oluyorlar.
Bazı sahnelerde ikisi de beni çıldırtmış olsalarda onları sevdim gerçekten.
Ceyhun'un adamlarınn ise ayrı sevdim.Onların hikayesini de çok merak ediyorum özellikle Ceyhun ve Hun arasında ki ilişki mükemmeldi bence.Her şeyi boşverip sadece Ceyhun ve Hun için bir kitap çıkarabilir yazar :)))