2026 13. kitabı
Merhaba. Kitabimiz korku gerilim kitabi. Gelin görün ki ben ne korktum ne keyifle okudum ne de gerildim. Kitaptan çok umutluydum. Ama gerçekten hüsran. 9,10 verenler kitabin neyine vermiş bu puani anlayamıyorum. Zevkler tabii görecelidir ama bu kitap için değil bence. Neden derseniz kitapta ki son belli değil ucu açık bırakmış yazar. Bu da kitabın kalitesini fazlasiyla dusurmus benim nazarimda. Sonunda iki farkli final beliriyor hangisi doğru belli değil. Açıkçası anlam veremedim sonunu bu şekilde bırakmasına. Birakmasa daha fazla puan alabilirdi ama bu haliyle 7den yuksek puan veremiyorum ne yazik ki. Kitap kolay okunuyor akıcı ama bu akıcılık bomboş ilerliyor. Olay yok. Kitabin konusundan eski bir ev hayalet hikayesi bekliyorsunuz ama o da değil. Ne Charlieyi anladim ne Eve'i. Ne de sonunda ki zarftan ne çıkarmam gerektiğini. Zarf doğruysa telefon görüşmesi neydi? Olmadi.. Kisacasi ben bu kitabi ne anladim ne de okuduğuma memnunum.
Biz Eskiden Burada YaşardıkMarcus Kliewer · Nox Yayınları · 2025198 okunma
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum ama çok gerildim o ayrı ya da sinirlerim bozuldu demem daha doğru olur :) Karakter kötü olsa bile bağ kurabiliyorum burada köpek dahil hiç bir karakterle bağ kuramadım :D böcü, öcüler dahil :)) neyse ben de bir halt anlamadım sadece akıcılığı iyiydi e o da bir başarı..
Büş ❀
Evet gerilmekten ziyade sinirimiz bozuldu çok haklısınız ☺️ fazla ruhsuzdu ben de hiçbiriyle bağ kuramadim sizin gibi 😂 akıcılığa okey ama on verenler kitabin sonunu anlayanlar herhalde o sonuda nasil anladilarsa 🙄😂 yorumunuz icin teşekkür ederim 🌸🫶
Yorumunuza aynen katılıyorum 🙏
Büş ❀
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏 aynı fikirde olan biriyle denk geldiğime sevindim 🌸