Serinin 4.kitabı ve şimdiye kadar favorim 2'ydi. Artık 4.kitap. Çünkü hiçbir şeyi sevmesem bile tüm puanlarımı Julian Farac'i ye harcardım jdjdj Her lafına sırıtıyorsam kendimden geçiyorsam o karakter benim için tamamdır. Sonu olmayan kocalarıma bir yenisi jdjdj Adamı ne kadar sevdiysem kadında bir o kadar beyin aradım jfjdj Hizmetçiyle kırıştırıyor okey. O kadar korkak bir kadın ki bunu babasına söyleyemediği için Julian'la evleniyor. Julian da babasının sağ kolu ve kadına kalacak mirasın peşinde. Kendisinin hak ettiğini düşünüyor çünkü en çok o çabaladı elmas imparatorluğu için. Kadını hizmetçi çocuk üzerinden tehdit şantaj artık ne derseniz.. İkna edip evleniyor kadınla. Yani kadının korkaklığı hizmetçi çocuk için sanırım çünkü Julian'ı babasına söylerken hiç korktuğunu görmedim. Bir ay boyunca kocasıyla sırnaşıyor birlikte oluyor ama tamamen birlikte olacakları her seferinde Julian tamamen benim misin diye soruyor. Kadın şüpheye düştüğünde hemen orada kadını bırakıp gidiyor. Bir dahakine yine aynı şeyi soruyor. Bu olay aşırı hoşuma gitti mesela. Julian duygularının karşılığını bekliyor ama kadın hâlâ hizmetçi çocuğu seviyorsa yaklaşmayaktı. Kadın da bu süre boyunca hizmetçi çocuğu özledim ama kocam beni yakıyor. Biri kelebekler uyuşturuyor diğeri alevler içinde yakıyor diye diye bir şekilde yolunu buldu sonunda. Kadın sabrımı zorlasa da Julian evcil yılanın olayım boynuna dola beni kıvamıydı djdj
4,5/5