2026 9. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 13:47
Kings of New York adlı serinin 4.cü kitabı ve büyük hayal kırıklığı hatta inanamadım zira ilk üç kitap cidden pek lezizdiler . Yazar nasıl bu kadar dip yazabilir bunu bilmiyorum . Öncelikle bir sürü problem vardı ama bence en babası ilk kitapların iki ana şahane karakteri bu kitabın Sosyopat ruhsuz karakteri iyice anlaşılsın diye rezil edildi resmen :( Karakteri o kadar ruhsuz yazmış ki yazar ucu kaçmış ve bu sefer siz ne aşkı hissediyorsunuz nede tam içselleştirebiliyorsunuz . Kitap geçmişe dönüşlerle yazılmış zaten . Blake Green bazı koruyucu aileler değiştirdikten sonra 8 yaşında yeni bir eve verilen kızımız . Daha ilk geldiği gün kapıda 16 yaşında olan Creighton ile karşılaşıyorlar . Ve o günden itibaren çocuk kıza takılıyor daimi koruyor kolluyor yani ufacık hata yapanı öldürüyor o derece . Bu durum devam ediyor kızın okul zamanlarında vs hep uzaktan bile kolluyor kızı yaşı ilerleyince kendi gibi evsiz çocuklarla bir mafya yaratıyor . Günümüzde Blake okulun son sınıfında 22 yaşında Creighton 'dan uzak takıldığını sanıyor ama tabi adam her saniyesini takipte . Ve artık çok güçlenmeye başlamış duygusuz manyağın teki mafya başı olmuş durumda . Bunlar tekrar yakınlaşıyor kız adama aşık ama hep şunu diyor bu bana takıntılı ama aşk değil zira duygusu yok ve devamlı insan öldürüyor . Tonlarca gereksiz uzayan sahnelerle kitap devam etti ama mesela iki ana karakterin geçmişini hiç öğrenemedik tam olarak . Tabi önceki kitapların mafya babaları ile yaşanan saçma sapan durumlar vardı çok asabımı bozan .
A Hateful NegotiationTijan · Montlake Publisher · 20261 okunma