Merhabalar
Bugün sizlere çok sevdiğim gönlümde alev alan İs serisinin dördüncü kitabı olan İkizalev ile geldim.
Yazarın kalemini sevdiğimi bilmeyen yoktur zaten. Amma velakin Korhan ve Nurşan'ı sevmek çok başka çok farklı okadar söyleyim bu karakterler bende çok başka yerde. Sizi sevmeyi bırakmayacağım.
"Biz genelde umursamıyor gibi yaptığımız şeyler için geceleri yatağa bir kalp bırakıyoruz."
"Üzülme dedi, bir çocuğu devamlı aynı yerden öldürürsen ölümsüz olduğuna inanır."
İs serisini okadar severek okudum ki bir çok sayfasında kendimizi bulmamız kaçınılmaz. Acıya bile güler hale geliyorsunuz kitapta. En derinlerde yaşatıyor kitap. Zaten en sevdiğimiz değilmidir okurken o kitabı yaşamak.
Kirpi gibi bir adam sevdim hemde ne sevmek.
Bir önceki kitapta yerle bir olsamda bu kitapta küçükte olsa toparlandım. Herşeye baştan başlamak gibi. Korhan artık daha doğru daha dürüst Nurşan'a karşı bu beni okadar rahatlattıki. Sırlar öğrenmekle bitmiyor tabi sanki her an yeni bir şeyler çıkmasına alışmışız gibi bekliyoruz.
Nurşan'ın Korhan'ı artık daha çok sevmesi onu düşünmesini okumak çok keyifliydi. İlgili Korhan aşık Nurşan sizler harikasınız ama ya.
Bazı yerlerde yüreğim ağzımda okusam da aşırı keyif aldığım bir kitapta serinin her kitabı hiç bir hızını yitirmeden kendini bitirtti.
Birbirlerini geride bırakmak zorunda olduklarına inanan İs, Korhan ile aralarındaki bağın kopmasının imkansız olduğunu fark ettiğinde bir şansları daha olabileceğine inanır. İs yeniden deneyebilmeleri için bir şart koşmuştur, zamanı geldiğinde zamanı geldiğinde Korhan'a bir soru soracaktır ve alacağı cevap ikisinin kaderini belirleyecekti. Korhan aşk ve geçmiş arasındaki o saç teli kadar ince çizgide İs'i kaybetmemek için savaşırken ikiside kapıda olanları bekleyen daha büyük bir fırtına olduğundan bihaberdirler
"Ağlıyordum çünkü onsuz kalacaktım. Artık bunu biliyordum. Onsuz kalmaktan korkuyordum. Belkide bunun için ağlıyordum...
@binnurnigiz
DOKUZ YAYINLARI