Merhabalar
Bugün sizlere Amazon Efsanesi serisinin ikinci kitabı olan İhânet Çarkları ile geldim. Fantastik okumasını severler için kesinlikle tavsiyemdir.
"Söylemem de bir sakınca var mı bilmiyorum ama hayatımı mahvettin."
"Bir sakıncası yok prenses. Ne de olsa sende benimkini alt üst ettin..."
"İhanetin bazen bir intikam bazense hırslardan ibarettir. Ölüm ve yaşam arasındaki denge kadar hassastır sadakat."
FBI ajanı olan Gregg Reese bir seri cinayet davasında tanıştığı Aleka sayesinde bambaşka bir dünyanin kapılarını aralamıştı.
Amazonların varlığını öğrenmekle kalmamış onlardan doğan erkek çocukların oluşturduğu bir toplulukla tanışmıştı; koperler Aleka ile bu yabancı topraklara yaptığı yolculuk sadece doğa üstü varlıkları değil, kendisini de keşfetmesini sağlamıştı.
Bir süre sonra Gregg kendini Amazonlar ve koperler arasındaki dengede aracı olarak bulur.
Herkesin sadakatıinin sınandığı bu güç savaşında en çok zorlanan Gregg ve Aleka olacaltır.
Artık iki düşman ırktan olsalarda ortak bir amaç onları bir araya getirir ve ölümcül bir göreve çıkmaya mecbur bırakır.
Bu görevde hem geçmişleriyle yüzleşecek hem de birbirlerinin sırlarını keşf edecekler.
"Her kaçış başka bir kovalamacadır. Ve her kovalamaca başka bir macera ile son bulur."