2026 20. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere kısa soluklu bir fantastik kitabı ile geldim. Yazar @_durumavii kesinlikle daha fazla bu tür yazmalı aşırı seviyorum fantastik kurgularını. İki kitaplık serinin ilk kitabı olan Kanlı Ay Mahfer kitabına geçelim hadi. "Aşkın sureti kar tanesine büründü. Kirlenerek Kanlı Ay'a gömüldü." "Neden bana dokunduğunda acı çekiyorsun? " "Çünkü sen benim cezamsın Mihriban." "Yanında düşmanını taşıyan bir adam için uyuman akıl karı olamaz. Şayet bu kez çakıyı sırtında değil kalbinin tam ortasında hissedebilirsin kim bilir." "Hiç sorun olmaz Mihriban bir nişaneni sırtımda taşıyorum bir diğerinide kalbimde taşıyabilirim.." "Gözlerinde en koyu cehennemi taşıyan adam. Ruhunu ruhuma kederle ilikleyen adam, seni unutmayacağım." Pera arkadaşlarıyla kış grubu kampına katılırken içinde tarifsiz bir huzursuzluk kol geziyordu. Avrupa'nın en yüksek dağı olan Mont Blanc'ın karlı etekleri, kızıl granit leri, sivri buzulları ve gözalıcı zirvesiyle birlikte bir sürprizi daha vardı. Büyülü bir evrenden gelen ve kanlı bir görevi tamamlamak için orda bulunan dört adam... Neşeli geçmesini umdukları kamp hayatı bir anda yayından çıkarken, önce en yakın arkadaşının ölümüyle sarsıldı Pera. Mont Blanc'da hiç bir şey olması gerektiği gibi gitmedi. Neşeli kahkahaların yerini ölüm çığlıkları; sıcak şarap kadehlerinin yerini soğuk, açlık ve dehşet verici bir kaçış aldı. Ancak o adamlardan biri, diğerlerinden farklıydı. Gözleri siyah bir okyanusu anımsatan, tehlikeli ve gizemli adam... Ante Davies.... "Sakalları, gözleri ve Keskin çene hattı... Çehresini oluşturan her ayrıntı bir hikaye gibiydi. Ve ben o karanlık hikayede kaybolmak üzereydim. "
Kanlı AyDuruMavii · Epsilon Yayınevi · 2021279 okunma