2026 1. kitabı
Beyaz Zambaklar Ülkesinde ​Bir toplumun kaderi bir kişinin çabasıyla değişebilir mi? Eğer bu kişi Johan Vilhelm Snellman ise ve arkasında inançlı bir halk varsa, cevap: Evet! ​Grigory Petrov’un kaleme aldığı bu eser, bataklıktan ibaret olan bir ülkenin (Finlandiya), nasıl dünyanın en müreffeh ülkelerinden birine dönüştüğünü anlatıyor. Okurken sadece bir tarih kitabı değil, bir "kalkınma rehberi" okuduğunuzu hissediyorsunuz. ​Neden Okumalısın? İlham Verici: "İmkanım yok" bahanesini rafa kaldırtıyor. Bataklığın ortasında bile zambak yetişebileceğini gösteriyor. Aydın Sorumluluğu: Okumuş yazmış kesimin, halkına tepeden bakmak yerine ona ışık olması gerektiğini tokat gibi yüzümüze çarpıyor. Atatürk’ün Favorisi: Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu kitabı askeri okulların müfredatına dahil ettirecek kadar çok sevdiğini biliyor muydunuz? ​Altını Çizdiğim Bir Cümle: ​"Halkın canlanması için sadece bir kişinin ruhu yeterlidir." ​Eğer bugünlerde motivasyonun düşükse veya "tek başıma neyi değiştirebilirim ki?" diye düşünüyorsan, bu kitap senin için yazılmış. ​ Puanım: 10/10 Mutlaka Okuyun Listesine Ekle! (Gemini den yardım alınmıştır)
Beyaz Zambaklar ÜlkesindeGrigory Petrov · Koridor Yayıncılık · 2017124,7bin okunma