2026 9. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 14:14
Eski dünya tamamen geride kalmış yüz elli yıl önceki savaşta yayılan toksin insanların farklı yeteneklere sahip olmasına neden olmuştur. Wren Darlington, özel yeteneklere sahip olmanın yasak olduğu bu dönemde dünyaya gelmiştir. Ve Wren bu yeteneklere sahip Modifiye adı verilen kişilerden biridir. Üstelikte en güçlülerindendir. Amcası onu beş yaşındayken kaçırmış ve ona gizlenerek yaşayacağı bir hayat vermiştir. Ancak birgün kendisini tehlikeye atacak bir karar vermiştir. Ve ertesi gün Kumanda'nın askerleri çiftliklerine gelip amcasını götürmüş ve idam etmişlerdir. Wren'i de sorgu için yanlarına almışlardır. Wren çeşitli eylemler düzenleyen Başkaldırı adındaki grubun kendisine yardım edemeyeceğini kısa sürede anlamıştır. Cross Redden, Kumanda'ya ait Gümüş Blok'un yüzbaşısıdır. Aynı zamanda da tüm Kıta'da hüküm süren General'in oğludur. Wren'i ilk gördüğü andan itibaren onda bir şeylerin farklı olduğunu anlamıştır ve Wren'i Kumanda'ya katılmak zorunda bırakmıştır. Wren Gümüş Blok için zorlu eğitimlerden geçerken, bir yandan da Başkaldırı'ya yardım etmeye çalışacaktır. Cross ise yıllardır aradığı o kişiyle tanışma fırsatı bulacak onu korumak için her şeyi göze alacaktır. Bu kitap elinizde yoksa gidip acilen almanız gereken konular var.Neler oldu neler yaşadık nerelere geldik böylee...Wren güçlü, akıllı, kendini korumayı bilen ama ayrıca da sabırsız bir karakterdi.Zaten ne geldiyse başına sabırsızlığından geldi.Cross ise sert görüntüsünün altında sarıp sarmalamak isteyeceğiniz, zeki, güçlü ve planlar doğrultusunda hareket eden bir karakterdi.Ki Wren'e kadar...Cross'unda ayarlarını bozdu.Ama iyi anlamda.Kitapta kısımlar olduğunu belirteyim. Evren çok iyi ve anlaşılır bir şekilde anlatılmıştı, bolca yan karakterler vardı ki kalabalık kitapları ben çok severim.Ayrıca sürekli bir aksiyonun içinde kendimizi bulduk.Ters köşeleriyle aklımla oynadı.İşler nasıl ilerleyecek çok merak ediyorum devam kitabını.Sizler de acilen okumalısınız.
Gümüş ElitDani Francis · Yabancı Yayınları · 2025152 okunma