HÜMEYRA~BIÇAK SIRTI ~HEZEYAN~
Selam.Bugün sizlere sevgili humeyraao ‘nın kaleme aldığı ve benim de çok severek okuduğum #bıçaksırtı serisinin veda kitabı ile geldim.Öyle bir veda ettik ki gözyaşlarıyla bitirdik kitabı.Hümeyra yine o şahane kaleminin ustalığını konuşturmuş ve çok güzel bir veda kitabı bizlere sunmuş. Her duyguyu o kadar içten yansıtmış ki bizi ne kadar üzse de çok severek okudum.İskender ve Dila’nın o büyülü ama hüzünlerle bezenmiş aşkı yüreğime oturdu.Diğer taraftan da Ali ve Şahnar ikilisini okumak onların filizlenen aşkına tanık olmak çok güzeldi.Bu kitapta öyle şeyler yaşandı, öyle sırlar açığa çıktı ki hadi canım dedim.Cevdet’in ısrarla Dila’yı neden koruduğunu, onun için neden bu kadar değerli olduğunu öğrendik.İskenderin sakladığı büyük sırrı açığa çıktı. Tam bir Veda kitabı olmuş olmuştu.Son satırına kadar soluksuzca okudum ve bu seriyi okumanızı tavsiye ederim.
İskender ve Cavidan .Onlar karanlık bir dünyanın içerisinde,tüm kötülüklere rağmen ve tüm imkansızlıklara rağmen birbirlerine delice aşık olmuşlardı. Ama kavuşmaları neredeyse imkansızdı ve ilk kitabın sonunda Cavidan vurulmuştu.İşte ikinci kitap tam buradan başlıyor.
Cavidan hastanede yaşam mücadelesi verirken İskender çılgına dönmüştür.Bunu Cavidan’a yapanları bulup cezalarını kesecektir.Ve onların cezasını kesene kadar da Cavidan’ın yüzüne bakmamaya kararlıdır.Bunun için de gözünü karartıp kurtlar sofrasına girer.Onun ipini çekmek isteyen düşmanları çoktur ama buradan da sağa çıkar ve Cavidan’a bunu yapanların cezasını keser.Diğer taraftan da Cavidan kendine gelmiştir.Ama artık o Cavidan olmayacaktır. İskender ona gerçek kimliğini geri vermeye kararlıdır.Artık sahnelerde gerçek ismini kullanacaktır.Bütün afişler sökülür kasetlere Dila ismi basılır.Birbirlerini kaybetme noktasına gelmiş olmaları İskender’i tetikler ve İskender gözünü karartıp Dila ile evlenmeye karar verir.Tabii ki Dila da buna çok sevinir.Onlar artık birlikte ve mutlu olmak için her şeyi göze alırlar.Hatta her şeyi geride bırakmayı bile.Ama ne yazık ki onlara bu mutluluk düşmanları tarafından çok görülür. Onları daha acı günler beklemektedir.