2026 1. kitabı
Son­suz­lu­ğun Eşiği, Baran Saldanlı’nın insanın varoluşunu, içsel sorgulamalarını ve hayatla kurduğu derin bağı merkezine alan, düşünsel yönü güçlü bir eser. Kitap, okuru yalnızca bir olay örgüsünün içine çekmekle kalmıyor; aynı zamanda zaman, kader, seçim ve insanın kendi sınırlarıyla yüzleşmesi gibi kavramlar etrafında yoğun bir zihinsel yolculuğa davet ediyor. Anlatı boyunca “başlangıç” ve “son” arasındaki çizginin ne kadar belirsiz olduğu, karakterlerin iç dünyaları üzerinden etkili bir şekilde yansıtılıyor. Eserde karakterler, yaşadıkları olaylardan çok bu olayların kendilerinde bıraktığı izlerle ön plana çıkıyor. Yazar, karakterlerin düşüncelerini ve iç çatışmalarını ayrıntılı biçimde aktararak psikolojik derinliği güçlü bir anlatım kuruyor. Bu sayede okur, karakterlerle yalnızca tanışmıyor; onların tereddütlerine, korkularına ve dönüşümlerine yakından tanıklık ediyor. Metnin felsefi altyapısı, anlatımı ağırlaştırmadan, akıcı ve dengeli bir şekilde ilerliyor. Sonsuzluğun Eşiği , kesin cevaplar
Sonsuzluğun EşiğiBaran Saldanlı · Destek Yayınları · 2025119 okunma