2026 6. kitabı
İtiraf ediyorum bu kitap bana sevgili arkadaşımdan hediye gelmeseydi muhtemelen asla listeme girmeyecek, kitapçıda suratına bakmadan geçip gideceğim bir kitap olacaktı. Kitap bünyemin ihtiyacı olan tüm o gerilim, kaos ve entrikayı karşıladı diyebilirim ki yazar bu türde epey seviliyormuş, hatta bir kitabı Netflix'te çok izlenen bir diziye de uyarlanmış. Eve, lisede matematik öğretmeni ve aynı lisede Edebiyat öğretmeni olan Nate ile evli. İlişkileri sıradan, sıkıcı ve tutkusuz ki karakterler de birbirine oldukça zıt. Nate, şiire tutku duyan, dış görünüşüyle dikkat çeken biri, Eve ise rutinleri seven, fakat psikolojik olarak bence çok da normal eğilimleri olmayan biri. Bu evlilik lisedeki sorunlu ergen Addelide'ın hayatlarına girmesiyle birlikte daha da dönüşsüz bir yola girecektir. Hikayeyi önce hem Eve hem de Addelide ağzından okuyoruz, romandaki tüm karakterler de ustaca yaratılmış, kimse siyah-beyaz değil veya beklediğiniz kalıplara tam olarak uymuyor. Her karakter kusurlu, sırları olan, masumiyetten ve mantıktan çok uzak. Gerilimi yüksek, okuyucuyu sürekli şaşırtarak heyecan dozunu zirvede tutan bir olay örgüsüne sahip. Bazı mantık hatalarını görmezden gelirseniz kitaptan daha çok zevk alırsınız bence. Benim için çıtır çerez diyeceğim bir okuma ama çok iyi geldi, severek okudum. .. .. "Eşim çok kesindir," dedi Bay Bennet. "Yalnızca mantık ve akılla ilgilenir. Bizim gibi hayalci değildir. Onun için kelimeler, yalnızca fayda sağladıkları sürece değerlidir."
ÖğretmenFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20251,947 okunma