Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere metafizik tarzında yazılmış bir kitapla geldim
Kitap adından da anlaşılacağı üzere Müslüman bir cinle tanışma hikayesini anlatıyor. Bu cinin adı ise L.
L sadece bir dost olarak değil bize dinî anlatan, dini yaşayan, kendi topluluğunu anlatan, İslam’ın derinliklerine, evrenin sırlarına ve insanın yaratılış gayesine dair verilen bilgileri anlatan bir cin olarak karşımıza çıkıyor.
Dilinin akıcı olması kitabı ilgi çekici hale getiriyor. Cinler konusunda bilgi edinmeyi sağlıyor. Hikayenin gerçekliği tartışılabilir olsa da verilen mesajlar odakta kalıyor.
Merak ederek okuduğum bir kitap olmasına karşın sanki bazı yerler havada kaldı. Biraz daha derinlemesine ele alınsa daha mı iyi olurdu bilemiyorum. Olaylar hızlı aktı gibi geldi. Çocuklarından çok fazla bahsedilmemesi de bu düşüncemin oluşmasını sağladı. Konu itibariyle ilgimi çeken, ileriki sayfada bize ne anlatılacak aceba diye merakla ve hevesle okuduğum bir kitap oldu. Şeytan Üçgeni kitabını da merakla okuyacağım.
Yazarımızın kalemine sağlık
Mehmet Özgün
Ben… LMehmet Özgün · Labnas Yayınları · 20253 okunma