Puan vermedi·312 syf.····Okunma: 17 Ocak 2026 19:33 Beyaz Yalanlar ~ Helena Hunting
Bu ara okuduğum ve bekar ebeveyn avına çıkarken keşfettiğim o kitapla selamlar Ben bu temanın kölesiyim dostlar Kitapta da bekar ebeveyn teması vardı ama sırf bu temayı okumak için başlarsanız beklentinizle birebir örtüşmeyebilir.
Şöyle başlamam gerekirse; erkek karakterimiz ünlü bir hokey oyuncusu. Şöhreti ve popülerliği için yanında olan kadınlardan bunalmış biri. Aile geleneğini yerine getirmek için Alaska’ya giderken kucağına düşen bir kadın ve o kadının onu tanımıyor oluşu inanılmazdı. Kadınla gidecekleri yerlerin birbirine yakın olması, birlikte geçirdikleri zamanlar ve paylaştıkları duygular çok güzeldi. Ancak bir anda ayrılmak zorunda kalmaları beklenmedikti.
Alaska kısmı çok güzeldi. Onların beraber geçirdikleri bir ay öyle özeldi ki kalbimi bıraktım. Olmasaydı sonumuz böyle modundaydım
Tabii bir de ünlü hokeycimiz Rook’un kimliğini gizlemesi, kitabın asıl önemli noktasıydı. Gerçek kimliğini bile söyleyemeden oradan gitmek zorunda kalan adamın ardında kalan Lainey ve aradan geçen bir yıl…
Bir yıl sonraki karşılaşmaları, saklanan kimlik ve sonrasında Lainey tarafından saklanan bir sırla hem geçmiş hem de günümüz arasında yapılan geçişleri sevdim. Ama ben biraz kaos seven biri olduğum için kitap bana oldukça sakin geldi
Lainey karakterini ve duruşunu çok sevdim. Mücadele ettiği şeylerle birlikte, Rook hakkında öğrendikleriyle güzel bir ikinci şans hikâyesiydi. Sadece Rook bazen sinirimi bozdu. Özellikle kimliğini sakladıktan sonra Lainey ile yeniden karşılaşıp, öğrendiği bir gerçekle birlikte kurduğu bazı cümleler beni aşırı sinirlendirdi. Lainey buna çok takılmadı ama ben bir tık düşman oldum
Tahmin edilebilir, kolay okunan ve sakin bir kitaptı. Beklentiyi çok yükseltmeden okuyabileceğiniz bir hikâye olduğunu düşünüyorum
“Bana gerçek aşkın nasıl olduğunu gösterdi, koşulsuz ve bağışlayıcı, zaman ve mesafeyi aşan ve iki kalbi birbirine döndüren aşkın.”