Puan vermedi·253 syf.····Okunma: 21 Ocak 2026 22:00 Tek günah insanın; kıskançlığına, vicdanına sahip çıkamayan o insanın! Kelimelerine, iki dudak arasına sahip çıkamayan,hırsları bitmeyen o insanın… Sf: 192
///Doğal düşmandan kastın ne?
Araz ve Arize ikisi de yaralı. Biri insanları suçlarken diğeri sebeplerini arıyor.
—-Çürümüş Kelimeler sadece bir hikâye değil, insanın hem karanlık hem aydınlık yanlarını birbirine ayna tutarken, yaşadığı konuları anlatıyor.
“Suçlayan da suçlu da aynı aynada buluşur.”
Geçmiş saklanmış küflü eşyalarda mı saklıydı ? Yoksa yeniden doğuşun mu habercisiydi.
- Peki siz hiç hiperakuzi hastalığını duydunuz mu ? Sesler mi acı vericiydi. Giden annesi mi? Yoksa kaybolan babasını ararken; yaşadığı ve aslından insan analizini bu şekilde kelimelere aktarması mı?
-/ Hayatımda altını çizdiğim, çizerken beynime kazıdığım sözleri hiç unutmayacağım.
- Kitaptan aldığım notlar
️ Bir şeyin anlamı sen farkına vardığın an değişiyordu o yüzden yaşadığının bile farkında olman gerekiyordu. Sf: 9
️ İnsanın gönlünde yer yoksa koca salona bir kişi bile sığdıramazsın. Sf: 22
️ İnsan dediğin sözcüklerle yaşar. Verecek cevabım olmalı yahut soracak sorum; ama yok!
️İnsan her canlıyı öğrendi de bir kendini öğrenemedi. Sf: 47
️Çünkü bazen severken de kopardı kanatların Sf: 48
️ Daha önce okuduğum kitaplar, tekrar okuyup bu sefer cümlelerin altını çizeceğim . Sf: 98
️ Onca kitabın boşuna yazılmadığını; kelimelerin, cümlelerin her şeyin üstesinden geleceğini anlatıyor gibi. Bir kitap kokluyorum, telaşım azalıyor sanki. Bir kelimeye dokunuyorum, o mektuplara binlerce cevap yazabilecekmişim gibi geliyor… Sf: 97