Kitapları çizer/notlar alır mısınız?
... kitapların kenar boşluklarına not alma gibi tuhaf bir gelenek keşfedilebilir.
Sayfa 113 - Metis Yayınları, 8. Basım, Ocak 2026.·Kitabı okudu
Alıntı
10 +1'leme
16,4bin Gösterim
Beğendiğim kisimlarin altını çizmeyi severim. Ve kitaba ilk başlarken kendi ruh halimle ilgili kısa cümleler yazarım. Yıllar sonra açıp baktığımda hatıralar aklıma gelsin diye 🙏🏻
Oldukça anlamlı olur yıllar sonra açınca 😊
Kesinlikle kitabı okurken canını da okurum🙈 notlar almayı ve bazen resimlemeyi çok severim… benden sonra okuyacaklara armağan 🤭
Güzel bir armağan olur. 😊
Kitabıma notlar alıyorum,hissettiklerimi yazıyorum.Sonra ödünç alınıyor benden.Hem duygularım,hem kitaplarım ve asla geri gelmiyorlar 🥹🥹
Aslında notlu kitaplara daha iyi bakmaları gerekir.
Kesinlikle hatta yeri gelir renkli kalemler bile kullanırım📚🤭
Bazen yeniden kitaba dönünce güzel oluyor. 😊
Mutlaka! Altı çizilen satırlar, iliştirilen notlar zamanın şahidi haline geliyorlar. Seneler sonra dönüp bakınca insanın kendini yeniden değerlendirmesine yardımcı oluyorlar üstelik duygusal bir bağ yaratma yanları da var.
Okumanın en güzel taraflarından biri...
Çizerim çok severim orda illaki bı dusunmusumdur.Bian dalıp gitmisimdir ve çocuklarıma da söylerim bu kitaplarım size kalacak sizde çocuklarınıza okutun ve dersiniz artık anneanneniz babanneniz bak burda neler hissetmiş diye diye konuşurum bazen miras kalacak kitaplarım inşallah değer bilinirse.
Bilinir elbet, o sevgi de miras onlara.