·316 syf.·
Okunma: 22 Ocak 2026 22:35
2026 9. kitabı
Erdoğan Aydın
7.8/10 · 414 okunma
Tebrik ederim Özlem Hanım👏 bu kitabın okunduğunu görmek gerçekten sevindirici. Atalarımızın nasıl Müslüman olduğunu bilmeden İslam Dinini yaşamak ve savunmak zaten tuhaf olurdu.
Özlem ATABAY
Teşekkür ederim. Uygulamada gördüğüm alıntılarda ilgimi çekmişti kitap. Henüz yeni başladım ama güzel ilerliyor. Dil olarak da sade ve yormadan, tatmin edici bilgiler veriyor. Kesinlikle katılıyorum: “ Nasıl bugünlere gelinmiş? “ in yanıtını alacağımı düşünüyorum…
Özlem ATABAY kitabın başından sonuna kadar çok sarsıcı ve insanı kahreden alıntılar olacak. Her Türkün okuması gereken bir eser. İstifadeli okumalar.
♛hakan♞kutlu♛ teşekkür ederim.
Pek keyifli olmaz ama bol sabırlı okumalar diliyorum Özlem Hanım. Benimde bu seneki listemde var olan bir kitap. Alıntı paylaşır mıyım emin değilim ama 😃 Tekrardan bol istifadeli okumalar. 🦋💐✨
Özlem ATABAY
Teşekkür ederim.🌸 Kitap çokça bilgi içeriyor fakat nasıl okuduğumu anlamadan hızlı ilerliyor. Okumayı önceden planladığınıza göre, ilk sayfalardan aradığınızı bulacağınızı düşünüyorum🙏🏻 Paylaşımları ben de seçerek yapıyorum ☺️☺️ Size de iyi okumalar dilerim 🌸✨✨
♛hakan♞kutlu♛ beyin sözlerine katiliyor ve bu güzel eseri okudugunuz icinde ayrica mutluluk duyuyorum. :)
Teşekkür ederim 🙏🏻