2026 3. kitabı
Okunma: 09 Ocak 2026 01:35
Travmatik bir hikaye mafyada hatiri sayilir bir adamin kizi olan grace ilk evliliginde masanin uyesi olan bir adama peskes cekilir adam psikopatin teki her zorbaligi yapmis evlilik diye anilan ama iskence gibi bir 2 yıl gecirmiş esi öldurulunce kiz tekrar baba evine döner.Parti icin gittigi yerde ruslar tarafindan kacirirlir babasina şantaj yapmaya ona iskence etmeye baslarlar tam ümitlerinin bittigi anda onu kurtarmaya gelen bir adam tarafindan cendereden cikarlar.Babasina teslim edilidikten sonra babasinin elini güclendirmek icin yeni planini ogrenir ve her iki adamada karsi dururken varganin ne denli dikkatini cektiginden bi haberdir. Kardesiyle birlikte yasarken sırf kizkardesi onun gibi olamsn diye tekrar bir evlilige mecbur kalir. Tek şartı kiz kardesi sevdigiyle evlenecek ve onun kaderini yasamayacak kardesi cok urkek olmasina ragmen hic beklenmedik bir sey yapar ablasinin evlenecegi günden önce evden kacarak sirra kadem olur grace kuru bir nikahla büyuk korkular ve endiseyle evlenir hem kardesini hem kendi belirsiz evliligini dusunurken varganin ona muthiş bir es olusuna inanamaz izole bir yasam suren esiyle muthis bir evlilik yasar esinin hayatinin inisleri ve cikislarini ogrenirken bütün korkulari bir bir biter. Hikaye guzeldi klasik mafya ici evlilikler tehlikeli bir adam bu hikayede en gicik eden kardesiydi arkasina bakmadan ablasini bir basina birakip defoldu birde utanmadan tlf haberlesti siyrık sey ne acimasizca bir davranis birde ablasini cok merak ediyomus gibi tavirlar.Babalari layigini buldu iyi ki evde hic biri kalmamisti yoksa sonlari babalari gibi olucalkti.
The HermitMichelle Heard · Independently Published · 202525 okunma