2026 6. kitabı
Yıllardır asistanı olan kadının taşınma kararından sonra yeni bir çalışana ihtiyacı vardır ve bunun için eski asistanını görevlendirmiştir. Görüşmeye gelen Chloe Callaghan uzun süredir çalıştığı işten şirketin satılması yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştır acilen yeni bir işe ihtiyacı vardır. King Grup onun için idealdir. Görüşmeye geldikten sonra işe alındığını öğrenir fakat asistanlığını yapacak Roman King onu kabul etmediğini söyler bu yüzden ondan gün sonuna kadar şans ister Serinin ilk kitabını beğenmiştim 2.kitabını hiç okumadım çünkü kardeşim merak etmiyordum ama ilk kitaptan bu yana Roman karakterini hep çok merak ettim ve okuduğum gibi de soğuk bir karakterdi. Gelgitleri travmaları fazlaydı babası yüzünden çünkü babası onu kendisine benzettiğini söylüyor ve bu da Roman da ciddi bir baskı yaratıyor. Yaratılan bu baskı yüzünden duygularını kabul etmesi zordu açığa çıkması yine zordu bunu kabullenmesi çok daha zordu gelgitlerini okumak biraz yordu fakat son sayfalarda yaptığı kesinlikle çok iyi bir jestti. Serinin son kitabını daha çok sevdim ve yüzümde gülümsemeyle bitirdim güzel bir kitaptı.
Guarded KingL.M. Dalgleish · Independently Published · 202516 okunma