🅢🅐🅑🅘🅚🅐🅛🅘
Çok net bir şey varki sagetaylors ne yazarsa okurum. Kalemiyle tanışmıştım daha önce . Akıcı,keyıflı,heyecanlı ,usta kalemiyle yine şahane bi kitap sunmuş bize. Unutmadan söyleyim +18
Kitap kalın ama bir günde bitti,nasıl başladım nasıl bitirdim cidden anlamadım. İsimleri,mekanları,olayların bağlanışı ,hikayenin genel işlenişi yine çok iyiydi.Şimdiden söyleyim gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Daniella küçükken anne babası ayrılır ve abisi babasıyla kalır o ise annesiyle amerikaya yerleşir ardından annesi hastalanır ve ölür. Kızımız bir hukuk bürosunda asistanlık yapar ama yanlış bir seçim yaparak patronuyla sevgili olur herkesten gizlediği bir sebeple aniden işten ayrılır ve İtalya'da büyük anne babasından kalan otelin işletmesini yapmak için doğduğu topraklara döner. Harabeye dönmüş oteli yeniden ayağa kaldırmak için uğraşırken büyük bir mafyanın kızı Sara ile tanışır ama o bu tanışmanın getireceği gerçekleri,cinayetleri henüz bilmiyordur.
Franco büyük mafya babasının oğludur. Annesini küçükken vahşice katl*den adamı öld*ürdüğü suçuyla hapse girer ve yıllarca çıkamaz ama bir taraftan oda babası gibi karanlık işlerin adamı olmuş hapisaneyi evi gibi yönetir. İntikam için yıllarca plan yapar ve nihayet yaklaşmıştır tam o sırada Daniella ile tanışır.
Hem mafya hem romantik olan Franco sonu belirsiz bir yola girmiştir.
Söyleyeceklerim bukadar Daha fazlası için okumanızı tavsiye ediyorum.
Sevgiyle ve kitapla kalın