2025 644. kitabı
“Bugün artık kimse gerçekten var olmak istemiyor. Gerçekten bir şeyler yapmak istemiyorlar. Sadece görünmek ve duyulmak istiyorlar. İnsanlar kendilerini geliştirmiyor; sadece gösteriyorlar. Düşünmüyorlar, sadece poz veriyorlar. Üretmiyorlar, sadece dikkat çekiyorlar. Çünkü ilgi, bu insanlar için çok ama çok değerli. Dilenciler artık sokakta değil sosyal medyada. Para değil ilgi dileniyorlar. Sosyal medya dediğiniz şey aslında bu zamanların sokakları. İnsanlar kendilerini pazarlıyor…” #alıntı . Bir organizasyon düşünün. Öyle bir organizasyon ki vahşi işkenceler izlemek için çuvalla para döken insanlar ve bu insanların isteklerini gerçekleştirmek için son derece organize çalışan bir ekip. Kimse kimseyi tanımıyor herkes kendi işini yapıyor ve insanlar kaçırılıp, getirilip, işkence edilerek öldürülüp ortadan kaldırılıyor. Peki bütün bunlar kan dondurucu değil mi? . Ekibin üyelerinden en önemlisi sayılabilecek olan kişi de bir cerrah. İnsanları kesip biçen ve bütün bunları yaşatmak için değil sırf birilerinin vahşi duygularını tatmin etmek için yapan biri. Peki ama bu cerrah bir gün bir hata yaparsa ne olur??? Yaptığı işleri bir günlükte anlatan cerrahımız için işler pek de istediği gibi gitmez. Peki ama şimdi ne olacak? Cerrahın amacı artık bu organizasyondanda en azından ufak da olsa bir çatlak oluşturup yapılanları ortaya çıkarmaktır fakat böyle büyük bir organizasyonu yıkmak kolay mı yada mümkün olacak mı??? Bütün bu soruların cevabı bu kitabın içerisinde saklı. . Bir solukta okunabilen bu kitabın içerisinde bu oldukça farklı şiddet içeren öğeler bulunmakta okuyucuları özellikle uyarmak isterim.
Dehşetin GünlüğüBuğracan Tuğçin Güder · İkinci Adam Yayınları · 2025179 okunma