2026 2. kitabı
Merhabaaa ️BENİM KALBİM DİKDÖRTGEN Yazarımızın bir diğer kitabıyla geldim bu kez. Kahramanımız Aslı. Biz insanlar bazen çevrede olan olaylara,bazen sağlık sorunlarına abul subuk şeyler şöyleriz mecaziibir gün kafamız kazan,bir gün tüylerimiz siken,bazende eteklerimiz zil çalarTam da bunlara özel gülerek okuyacağınız satırlara denk geliyoruz Aslı Çerçeve(soyadı da ayrı ikoni)bir sabah anormal seslerle uyandığında kalbinin dikdörtgen olduğuna şahit oluyor.Ne yapacağını bilemez halde doktoruna gidiyor ve anatomik olarak bazı sağlık sorunları nedeniyle kalbi gerçekten dikdörtgen şeklini alıyor Kalbinin geometriği yetmez gibi bir de dedikodusu çıkıyor Ricky Martin'le derkeeen kalbinin durumu doktoru tarafından basına sızdırılıyor..Başından olaylar eksik olur mu hiç?¿ Sonra bir gün ayakları çalınıyor tahta ayaklarla dolanırken buluyor kendini.. Her şey oldu bitti derken göğsünde büyüyen bir bebiş çıkıyor ortaya Kahkahalarla okuduğunuz karakterimizin kadınlar üzerine etkisi var aslında. İthaf KADINA-KADINLARA Annesi de gazeteleri 3.sayfa haberlerinde yer almış,bir kadın cinayetine kurban vermiş.. Kadının gücü,ne olursa olsun bir şeylerle baş eden kadınları gösteriyor bize yeniden.. Kadınlarımızın,kız çocuklarımızın daha nice güzel yerlere gelmesi dileğiyle Kadınlar ANKA'dır.Her ne olursa yeniden küllerinden doğarlar‍ Hem gülerek hemde acı bir tebessümle satırlarda gezeceksiniz Keyifli okumalar ️
Benim Kalbim DikdörtgenTuba Ayşe Özgür · Eyobi Yayınları · 2023108 okunma