Asiye Son Gülen İyi Güler! #halenurçalışan
2026 27. kitabı
Asiye Son Gülen İyi Güler! #halenurçalışan #tazekitap ##okudumbitti #okuyucuyorumu Herkese selam Halenur Çalışan kaleminden "Son Gülen İyi Güler!" kitabının yorumuyla karşısındayım. Konusu: "Okula yeni bir müdür gelir. Artık her şeyin çok eğlenceli olacağını vaat eder. Asiye’nin yıllardır aradığı fırsat ayağına gelmiştir ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. Gelen gideni aratır. Üstelik bir de yeni bir kız katılır aralarına. Süper çocuk havalarındaki bu kız, Asiye’nin okul hayatını daha da sıkıcılaştırır. Eee Asiye bu, durur mu? Hafta sonu yapılacak kampa katılmamak için arkadaşlarıyla birlikte okuldan kaçmaya çalışırlar. Ancak yakalanıp ceza alırlar. Ve sonra Asiye’nin bile tahmin edemeyeceği olaylar yaşanır…" Yorumu: Yeni müdürün gelişiyle hiç bir şey Asiye 'nin tahmin ettiği gibi olmaz. Daha beter hale gelir hatta. Ama Asiye ve babaannesi Deli Asiye durur mu ? Tabii ki hayır Yine çok eğlenceli, güzeldi. Bol bol güldüm Yazarın kalemine, yüreğine ve emeklerine sağlık Hepinize keyifli okumalar ve bol kitaplı günler dilerim sevgili kitap kurdu dostlarım benim
Son Gülen İyi Güler!Halenur Çalışan · Taze Kitap · 202383 okunma