Harbiden korktuğunuz kadın versiyonu var mı ya??
Erkekler senin gibi kadınlardan korkarlar.
Sayfa 42
Alıntı
3 +1'leme
13,7bin Gösterim
Hocam ben kararsız kadınlardan çok korkuyorum ya. Bir günü bir gününü tutmuyor. Bkz. @Malatya28 😂😂
Önceki 9 yanıtı göster
@0kuyanmuall1me Hocam biz böyle kedi köpek gibi didişip duruyoruz natural halimiz böyle 😇😇
4 yanıtı göster
Şu cümledeki enerji çok tanıdık, korkulan şey çoğu zaman kadının gücü değil, o gücün yanında erkeğin maskesinin düşmesi. Çünkü kendini bilen kadın, kimseyi kovalamaz, kimseye kendini ispatlamaz, sınırını da sevgisini de net tutar, işte bu netlik bazılarını titretir. Korkan erkek aslında senden değil, sende gördüğü aynadan korkar, kendi dağınıklığını, kendi tutarsızlığını yakalanmış gibi hisseder. Ama “korkutmak” bir hedef olmasın, mesele güçlü görünmek değil, kendine sadık kalmak, o sadakat zaten gereksizi uzaklaştırır, gerçeği de yaklaştırır. Ve en güzeli şu, senin gibi kadınlardan korkanlar gitsin, çünkü korkuyla yaklaşan sevgiyle kalamaz.
Ne güzel tarif ettiniz… Var olun🙏
Kızım. Alış veriş havasına girdiğinde çok korkutucu olur.
😂😂👏👏 ayy bayıldımm😄😄
Bu yorum görüntülenemiyor
En son okuduğum Kayıp KızKayıp Kız kitabındaki Amy karakterinden korkuyorum. Asla gerçek hayatta karşılaşmak istemeyeceğiniz türden biri 😣
🙈 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her zaman ☺️🙏
Nezaketi aptallık gibi algılayan kadından korkarım. Çünkü karşısındakini insan olarak değil, kullanılabilir bir zemin olarak görmeye başlar. Nezaket gördükçe deneme dozu artar; saygı değil, tahammül test edilir.
Hiç böyle düşünmemiştim… haklısınız .. 🙏
1 yanıtı göster