2026 23. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2026 12:10
bu cizgi roman new52’ye giris icin barry bir gun masasinda uyanir ve annesiyle karsilasir. sonra iris’i falan da gorur ama iris barry’i hic gormez gormezden gelir baska bir adamla gorur barry iris’i. bundan sonra barry bir seylerin ters gittigini anlar ve kostumunu giymek icin yuzugune basacakken bakar ki yuzuk yok. annesi de iyi misin falan diye sorunca barry der ki ben aslinda flash’im justice leauge’den diyince annesi der ki onlar ne. bu sefer barry aklina gelen herkesi sorar batman’i tanidigini soyleyince bruce’un ona yardim edebilecegini dusunerek gotham’a dogru yola cikar ve batman’i bulur (batcave’e gizlice girip) oyle yapinca batman saldiriyor barry’ye sonra barry bruce dur benim diyince batman bir duraksiyor bruce oldu diyor sonra anliyoruz ki megerse batman kostumundeki adam thomas waynemis bu zaman akisinda bruce’un annesiyle babasi yerine bruce olmus o saldirida. bu zaman akisinda farkli olan birkac sey daha var ww ile aquaman’in birbirine dusman olmasi gibi. ve sonradan ogreniyoruz ki BURDAN SONRASI SPOILER!!!! bu zaman akisini olusturan barry’mis. gecmise giderek annesinin olmemesini saglamis ama bu daha birsuru degisiklige sebep olmus. barry guclerini geri kazanip tekrar flash olduktan sonra kosarak evreni tekrar “normal” haline getiriyor ve her seyi gidip bruce’a anlatiyor. ve thomas wayne’in bruce’a yazdigi bir mektup var onu bruce’a veriyor ve cizgi roman burada bitiyor. (bu normal gercekten normal mi bilmiyorum new52 okumadim)
FlashpointGeoff Johns · DC Comics · 2012118 okunma
mektup verdigi kisim prime earth olmasi lazim ama ben de emin degilim dc’nin sifirlamalarini kafam almiyor
EceEce hee ins🙏🏿
begüm
inceleme degil ozet oldu biraz ama neyse
begüm
okudugum seyleri anlatmayi cok seviyorum💓💓
BI DE STEPHANIE PP ‼️‼️