Gönderi

İçimdeki Yanan Ateş
Merhaba Şiir dolu haftalar diliyorum her daim adım adım. İçinizdeki duygular pekişir. Hasret, özlem, sevgi.. üstüne bir de kırılgınlıklar oldu mu işte böyle kaleminiz konuşur. Yazmak kadar okumak da ayrı tutkudur. Herkesin içinde sanat eseri vardır. Hani derler ya, insanın içinde çocuk ruhu var. O çocuk ruhunu yaşatın ve mutlu edin diye. Benimki de öyle oldu. Kendimi mutlu etmeyi seçtim başardım. Sizleri de okumaya davet ediyorum. Şiir tadında kalmak dileğiyle.. lizyayinlari.com (Yayınevi linki ) dr.com.tr/kitap/icimdeki-... ( D&R ) kitapyurdu.com/kitap/icimdeki-... ( kitapyurdu )
1000Kitap
··
784 Gösterim
3 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Yazar Şebnem Örs - Şebnemciğim dizelerimizde kalbimiz var haklısın ♡ peki canım "Mantık ile duygu arasındayken şiir sana nasıl rehberlik ediyor?"
Yazar Şebnem Örs
Gönderi Sahibi
HANİFE ÇITA hocam ben teşekkür ederim. En güzem söyleyişlere diyelim o halde.. mutlu akşamlar
Yazar Şebnem Örs - Anlıyorum yalnızlık duygusu şiirine ilham oluyor sanırım ♡ peki Şebnemciğim " Bir dizenin, tanımadığın bir kalpte yankılanması sana ne hissettiriyor?"
Yazar Şebnem Örs
Gönderi Sahibi
HANİFE ÇITA hocam çok güzel bir duygu. Şiir yazarken o hisi vermek bile benim için olanüstü.. Kalpten yazıldığı için..
Yazar Şebnem Örs - Merhabalar Şebnemciğim 4.Şiir Söyleşimizi yapacağız bu akşam, güzel bir söyleşi olması dileğiyle ve ilk sorumu soruyorum ♡" Hayatın akışı içinde şiiri en çok hangi anlarda hissediyorsun?"
Yazar Şebnem Örs
Gönderi Sahibi
HANİFE ÇITA hocam merhaba çok teşekkür ederim. ❤️💙hayatın akışı içinde en çok yalnız hissettiğimde yazarım..