Puan vermedi·384 syf.····Okunma: 18 Ocak 2026 17:05 #bıçaksırtıhükümdar
#hümeyra
"İskender... Ölüm bile bu kadar yakınken sen neden bu kadar uzak kaldın ?"
Cavidan, tüm ülkenin tanıdığı ve sevdiği bir assolistir. Ankara’da bulunan ünlü gazinoda sahne alan Cavidan bu yere kolay bir şekilde ulaşmaz. Bütün ailesini geride bırakmış ve tırnakları ile kazıyarak kendine sarsılmaz bir yer edinmiştir. Yıllar önce gazinoya ilk geldiği gün karşılaştığı ve bir daha aklından çıkmayan keskin bakışlı adam ise artık onun ayrılmaz bir parçasıdır.
İskender küçük yaşta ailesini kaybettikten sonra şuan yanlarında çalıştığı adamlar tarafından yetiştirilir. Böylece bu mafya dünyasına adım atan İskender yıllar içerisinde ve yaptığı işlerle Ankara’nın en korkulan adamı haline gelmiştir. Herkes ondan çekinmektedir. Tek çekinmeyen ise hayatında gördüğü en güzel yüze ve sese sahip olan Cavidan’dır.
İskender ve Cavidan birbirlerine duydukları sevgilerini içlerinde yaşarlar. Ne birliktedirler ne de ayrıdırlar. Yıllar boyunca süren bu garip ilişki artık Cavidan’ı üzmektedir. Ancak yine aynı camiadan Cavidan’a saplantılı olan insanlar vardır. Ve bunlar İskender ve Cavidan için büyük bir tehdittir.
Bir taraftan da İskender’in kardeşi gibi yakın olduğu sağ kolu Ali vardır. Genç adam yıllar önce içine büyük sevdasını kalbine gömmüştür. Bir gün yine ünlü bir mayfa olan adamın kızı ile evlenmesi için teklif gelir.
Şahnar ve Ali birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren bu işin olmayacağını anlarlar. Çünkü ikisinin de hem kalbinde hem de aklında başkaları vardır. Sürekli bir atışma halinde olan ikili için kaderin ise planları farklıdır.
Düşmanların biri biter biri başlarken İskender Cavidan’ı koruyabilecek midir. Bütün imkansızlıklarına rağmen ikili arasında uzun yıllardır süren hasret son bulacak mıdır?
‘Bıçak Sırtı’ yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu. İskender ve Cavidan’ın birbirlerine olan tutkusu ve bu kadar düşman arasında birbirlerine olan bağlılığı hayranlık vericiydi Çok küçük yaşlarda büyük acılardan geçmişler ama birbirlerine olan yoldaşlığı bu karanlık dünyayı aydınlatmış adeta.
Ali ve Şahnar ikilisine ise bayıldım. Ağır abi Ali'nin ele avuca sığmaz Şahnar ile olan zorunlu evliliğini okumak için sabırsızlanıyorum. Onların sahneleri çok keyifliydi. Birde Üçbey var ki tam evlere şenlik. Yazarin akıcı ve güzel kalemi ile ilk kez bu türde okudum ve çok sevdim. Neler olacağını çok merak ediyorum, bu yüzden hemen devamını okumam gerekiyor. Gönül
rahatlığıyla tavsiyemdir, yeni kitaplarda
görüşmek üzere