Duzah 2 ~ Sonsuz Acı
2026 1. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2026 19:14
İlk kitaba göre konu bakımından yavaş ilerleyen ve geçmişte yaşanılanları anlatırken fazla detay barındıran bir içeriği var. Geçmişte, yaşanan aşk üçgeni ki özellikle ben Nikolai'nin böyle bir şey yapacağını hiç düşünmemiştim Gelelim Onay Elem ve yaptıklarına... Bengi'nin anlattıklarına göre Onay'ın gerçekten çok iyi baba faktörü olduğunu sanmıştım fakat Ongun'a davranışı ve en yakın arkadaşını sırf kendi ailesinin geleceği için katletmesi hiç aklıma gelmezdi Ekatarina'yı kendi elleriyle delirtmesi ve bunu izlemeside apayrı bir şeydi. Sen gel o kadar 'en yakın arkadaşım sensin, seni koruyup kollarım' diyipte delirmesini izlemezTabi yine kitabın sonunda ayrı bir şoka soktu o ayrı bi konu Çocuklarının geleceği için sert davranmaları bana göre saçmaydı. Evet çocuğu geleceğe hazırlıyorsunuz fakat bu kadar sert olunmaması gerekirdi diye düşünüyorum Bengi ve Perva arasındaki ilişki ilk kitaba göre biraz daha ön plana çıkarılmıştı. Aralarındaki duygusal çekim ne kadar kendini belli etsede tekrar araya bi kopukluk giriyor ve birbirlerinden uzaklaşıyorlar. Bu durum biraz sıkıcı geldi bana çünkü kendilerini ifade ettikten hemen sonra araya bir şey giriyor ve sanki o duyguları hiç yaşamamışlar gibi oluyor. Her mesajlaşmalarını okuyup, birbirleriyle konuşurken keyif alıyorum Özellikle Perva'nın kıskanması ve trip atar gibi eve gelmemesi Perva'nın başından beri İntikam hırsının Bengi'den dolayı körelmesi ve aralarındaki o duygunun bu intikamdan dolayı biteceğini düşünmesi yüzünden elinin kolunun bağlanması... Daha fazla alıntı için İg: klinik_okur_1
Alıntı
Duzah 2Hazel Noya · Ephesus Yayınları · 2025241 okunma