·700 syf.····Okunma: 25 Ocak 2026 23:06 Manon'ın ansızın karar verip Doriana yardımcı olması sonucunda Manon'ın büyükannesi Asterin ölmesini kararlaştırdı Mannon kendisi öldürmek isteyip sonra büyükannesine saldırması mükemmeldi. Manon da hep saniyeler içinde kararından dönüyor Manon karakterini ilk okuduğumda hiç sevmemiştim zor geliyordu o bölümleri okumak sonrasında da ne zaman okuyacağım diye bekledim hep.Aelin'in savaşın ortasında ele geçirilişi ele geçirildiği kişiyi Rowan'ın tanıması falan ansızın gerçekleşti ne olduğunu anlamadım bile ama o sayfaları meraktan 3 saniyede falan okudum .Aelin'nin gücünü de yazar gösterdi .Kendisini uzun süre esir alamadı Deanna.Yazar hep beklemediğim anlarda şaşırtacak bişeyler patlatıyor hep.Fenrys'in yerine geçen kan tazısı mesela ya sen ne ara geçtin ve kimse de bişey anlamadı Fenrys bile.Erawan'in gönderdiği 500 tane ilkeni Aelin'in tek başına değil de Rowan ve Dorian başta olmak üzere diğer arkadaşlarıyla birlikte öldürmesi aslında bu yolda tek olmadığını arkadaşlarıyla birlikte başardığını göstermesini de sevdim. Meave ile olan savaşta herkes canla başla uğraşırken ve Aelin Manonla birlikte aynanın içindeyken Abraxos'un cadıları toplayıp getirmesine o kadar güldüm ki canım ejderham ya çok tatlıydı. Tam kazandıklarını düşündükleri zaman Maeve hepsini yanıltıp Aelini aldı götürdü Aelin'in çaresizliği buna rağmen yine de anahtarları Manon'a verdi.Aelin'in kendisini zaten feda etmesini planlamış başına gelecekleri bir şekilde biliyor ama farklı şekilde gerçekleşti.Kitap sonunda neredeyse herkes bir yere dağıldı diğer kitapta ne olacak merak ediyorum.