Kürt diyince aklınıza Selahattin Eyyubi'nin torunları gelsin Abdullah Öcalan'ın itleri değil!!!
··1 alıntı·
9bin Gösterim
Selhaddin Eyübinin Kürt olduğunu dahi kabul edemiyorlar, akın bey böyle turkleri yalamaya devam edin siz, onlar o bizim su bizim diye diye yavas yavas yok etmeye calisiyorlar sizde embesil gibi "kürt asilliyim ama türküm " diyorsunuz he Kürt asıllı değilsin, Kürtsün, bu saatten sonra da makarnacı bir kürtsün. Buda tum uluslar icin gecerli olan aslini inkar eden; hain ve domalan anlamina gelir.
Önceki 2 yanıtı göster
ÇekdarÇekdar dmmcmsmxmsmxmsmdmdmd deme yaaa ay gece gece güldüm çok sağol ha bu arada bu ülke de yaşayıp vatan haini olmayan bayrağı kendi bayrağı bilen Kürtlerin bu toprak ama ve lakin bu ülke de yaşayıpta kurdistan hayali kuranlar vatan haini itlerden başka kimse degillerdir bu ülkenin ne toprağı ne suyu onlarındır. Şerefsiz it kopuklara tabii ki düşmanlık edeceğiz sizi bu kadar rahatsız ettiğine göre siz de onlardansiniz rahatsız olmaya devam edebilirsiniz :)
10 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Direk engelliyorum itin piçin çocuğu mu diye bakmıyorum
Bu topraklar da yaşayıp bu bayrağı kendi bayrağı bilen Kürtleri tabii ki Selahattin eyyubinin torunları sayarız
Hocam dediğiniz laf çok doğru ama Selahaddin Eyyübi Kürt ve Arab asıllı Türk'tür. Sonuçta İslam Mücahid'i, Türk veya Kürt'müş önemli değil ama nihayetinde etnisite bakımından Türk'tür.
Önceki 1 yanıtı göster
Bende Kürt asıllı türküm ona bakarsan aslım Kürt ama Türkiye'de doğdum ve büyüdüm
14 yanıtı göster