2026 8. kitabı
Kitabın sonuyla şaşırıp kaldığım, o kitabın yorumuyla geldim. Gerçekten çok iyi bir kurgu okudum. Hatta iki karakterin ağzından okumak beni baya sevindirdi. Neyin ne olduğunu daha net anlıyoruz. Ama ben hala daha kitabın sonunu aşamadım. Başta her şey tahmin edilebilir geliyordu ama işler öyle gitmedi. Emin olun ki vaktiniz varsa 1 günde bitecek türden bir kurguydu. Çünkü olaylar ve yazarın anlatımı baya akıcı ve sürükleyici Ben hemen konusundan bahsetmek istiyorum. Lola, erkek arkadaşı Drew ile yaşadıkları tartışmadan dolayı arabadan inerek ortadan kaybolur. Eve gitmediği için ve en son gören kişinin de Drew olmasından dolayı da tüm gözler onun üzerindedir. Öte yandan bir de kayıp bir kız var. Ormanlık alana nasıl geldiğini ve o per perişan hale nasıl geldiğini bilmez bir halde kendisini polis karakolunda bulur. Polis memuru Bowman, onun her hangi bir saldırıya uğrayıp uğramadığını anlamaya çalışırken, karakola bir adam gelir. Kızını kaybettiğini ve elinde ona ait bilgiler olduğunu ve kızının adının da Mary olduğunu belirtir. Gelin görün ki o tarife bire bir uyan kişi içeri de bulunan o kız. Tabi memur Bowman, hemen kızı adama teslim etmez. Ona kimliği gibi bazı detayları sorar ama onların arabada olduğunu kızının da o arabada kaza geçirdiğini söyler. Ama ki evde doğum belgesinin olduğunu ve oradan kanıtlayacağını söyler. Ne yazık ki merkezdeki kız kafa travması geçirdiği için asla bir şey hatırlamaz. Memur adam ve kızla birlikte eve gidip gerekli kontrolleri sağlandıktan sonra adamın kızı olduğuna ikna olur. Drew, cephesinde ise o hala bölge haklı tarafından suçlu görülür. Ve hatta Lola'nın yakın arkadaşı Autumn'ın babası Roane kendisi bir şeriftir. Ama ki suçlu olarakta Drew'i gördüğü için her fırsatta onu suçlamak daha kolay geliyor sanırım onun için. Çünkü cidden bazen ona işini yap derken buldum kendimi. Autumn da ilk başlarda Drew'i suçluyordu ama ki o gece yaşananları birinci ağızdan duyunca, Drew ve onun yakın arkadaşı Max ile bir plan yaparak şerif departmanından bazı sesli ihbar kayıtlarını çaldılar. Böylelikle de Lola'dan bir iz bularak yola çıktılar. Gerçekten kitap o kadar iyiydi ki, kitabın sonunda Mary ve Lola ile ilgili o gerçekler. Özellikle de Mary Boone hakkında öğrendiklerime çok üzüldüm. Drew'in çabası bazı konular da kendisini suçlaması da beni çok üzdü. Benden ciddi anlamda bu kitap tam puan aldı. Kesinlikle kitapta okumanız gereken olaylar var.
Ben O DeğilimMegan Lally · Beta Byou · 2026218 okunma
merhaba , bana kitap hakkında özelden spoiler verebilir misin?