·238 syf.····Okunma: 26 Ocak 2026 20:36 19 yaşından beri aşık olduğu kadına duygularını itiraf eder ve ondan da karşılık alınca nişanlanmaya karar verirler nişan töreni esnasında yaşadıkları çatışmadan dolayı sienna uzaklaşmak ister. Büyükbabası ve büyük annesinin yanına gider. Christiano ona zaman vermiştir fakat bu zaman 7 yıl olur. 22 yaşında olan Christiano artık 29 yaşındadır ve hala sienna'ya çok aşıktır. Sienna kardeşinin düğünü için geri dönmüştür. Her ne kadar mafya ailesinin içinde doğup büyüse de aşık olduğu adamı kaybetmek onu derinden sarsmıştır. Mental ve ruhsal olarak bu sürede kendisini iyileştirmeye çalışmıştır fakat anksiyete ve panik atak ile mücadele etmektedir.
Ben bu yazarın kalemini çok seviyorum bu kitabında çok büyük bir merakla bekliyordum ve beni yine yanıltmadı kısa olayları uzatmadan sündürmeden giriş gelişme sonuç olmuş ben yine çok beğenerek okudum kitabı iki karakteri de altıncı kitaptan merak ediyordum zaten ve bu merakım giderildi şimdi gelecek olan kitabı merak ediyorum