···Okunma: 27 Ocak 2026 00:22 küçüklüğümden beri gerici ve hafiften garip, rahatsız edici hikayeleri sevmişimdir. bu kitap da tam olarak da amacına uygun ve hani çoğu hikayeyi baya beğendim sanırım. sonlara doğru rahatsız edicilikten çok farkındalık çabası ve fantastik hikayelere döndü ama bunlar favorilerim oldu.
bu hikayelerin ortak yönü aslında ana karakterleri dahil herkesin yalnız olduğu, genel olarak karamsar ve haksızlıklarla dolu evrenleri olması. benim için sadece "hadi biraz gerici ve ürpertici hikayeler okuyayım" dan çok daha fazlasıydı.
neyse çok konuştum ve tekrara düştüm, hemen hemen herkesin beğeneceği en az 1-2 hikaye vardır ben böyle şeylerle ilgilenmiyorum diye vazgeçmeyin okumaktan. çünkü cidden hepsinin ana teması aynı olsa da ilginç konular var ve merak sürekli canlı kaldığı için okudukça okumak istiyorsunuz. ayrıca ben uzun kısa uzun kısa da olsa en uzunu 50 sayfayı geçmediği ve dediğim gibi meraklandığım için normal kitaplardan çok daha hızlı okudum. gün bazında değil çünkü elimin gitmediği anlar oldu ama bir kere açınca kapatamamak anlamında sanırım.
kısacası veya uzuncası önerimdir. yazarın yazım dili de olddddddukça hoşuma gitti, böyle bir kitapta bile şiirsel yerlere ve fazla edebi kaçabilecek söylemlere yer vermiş ama asla absürt veya bayağı hissettirmedi. sadece daha samimiydi ve kitaba daha çok şey katmış gibiydi. kesinlikle diğer kitaplarına bakacağım. okuyunn!!!