Sizler kaç tanesini okudunuz?..📚☕️
··1 alıntı·
11,2bin Gösterim
Yunus Kaya
Yunus Kaya
bey çok iyi bir sayı 👍👏📚ki bu kitapların sayfa sayıları oldukça fazla çünkü.Özellikle İş Bankası Yayınları olunca çok daha iyi okunuyor.
7 tane okumuşum🥳📚
zor bitti🤦
Önceki 5 yanıtı göster
dağlar
dağlar
bazı kitapları bir de olgun yaşlarda okumak gerekir diye düşünüyorum.O zamanki dönem ile şimdiki dönem farklı olabiliyor,düşünce yapımız değişiyor
Hepsini okudum. Fakat 1984 başyapıt değil kanımca, başkaları tarafından yazdırılmış bir propaganda kitabı
Sinança
Sinança
Sinan bey tebrikler 👍👏👏1984 gibi daha pek çok klasik kitaplar var kesinlikle.Bu listeye Türk klasiklerinin de konmasını arzu ederdim📚👍
Bu yorum görüntülenemiyor
Ben Faust hariç 12 tanesini okudum,Savaş ve Barış bu sene okunacak, elimde mevcut.Kumarbaz en kısa zamanda alınacak.İyi ki okudum dediğim klasikler.📚
9 tanesini okumuşum ama kararlıyım diğerlerini de okurum, klasik okumak büyük keyif benim için.
Zümrüt Bilge Türkoğlu
Zümrüt Bilge Türkoğlu
hanım kesinlikle katılıyorum.Yalnız Faust biraz gözümü korkutuyor,60 senede yazılan bir kitabı biz okuyucular laç ayda okumamız gerekir onu düşünüyorum.488 sayfa bir şey değil,önemli olan hakkını verebilmek.Okumak nasip olur inşallah 🙏📚☕️
4,5
Önceki 2 yanıtı göster
Berk
Berk
onu okundu kabul edelim👍başlamak bitirmenin yarısıdır.Keyifli okumalar diliyorum Berk bey📚☕️