Bazı insanlar bazen hiç olmamaları gereken yerde olurlar. Savannah sadece çokta içine sinmeyen erkek arkadaşı ile birlikte ameliyat olan arkadaşına yemek götürüp ziyaret etmek istiyordu. Hiç beklemediği şey arkadaşının evindeki misafirlerden biri erkek arkadaşının karısı diğeride bu kadının kardeşi. Abov! Bundan sonrası Savannah iyiki onla yatmadım ama keşke de anahtarımı onda unutmasaydım diye düşünürken gün henüz bitmemişti. Artık görmemesi gereken bir şey görmüştü ve King bebeğimin eline düşmüştü. Dehşete düşmesi BenI güldürdü yalan yok. Ancak dişli çıkmasını sevdim. King tipik mafyatik erkeklerimizden daba güler yüzlü. Lakin bu gül yüzlü adam bir o kadarda caniydi. Neyse! Savannah bu işten nasıl çıkacağını düşünürken King karım ol dedi. Vallahi bu gözler bunu okudu. En sevdigim, en sevdiğim. Harika!
Unutmadan lütfen ben unutursam siz hatırlatın. Bir daha Satori Kitap bebeğimde sonraya kalmayayım. Kadın kilometrelerce uzakta beni etkilemeyi başarıyor. Ayrıca ilk kitap karakteri Nero bur sahnede beni kırdı geçirdi. Rahip mi? Okay Sonrasında işler biraz isteğim dışında ilerledi. Neden #gr bu kadar yüksek puanı almış bilmiyorum. İlk kitapta tanışma hikayesine takılmışlardı ama en azından ilişkileri oturaklıydı. Bu kitapta kızımızın sanatla ilgilenmesi ve bunu ciddiye alan King dışında dişe dokunur bir detay bulamadığımı hüzünle söylemek zorundayım. Lakin bu detay gerçekten çok güzeldi. Savannah ve sanatı için yaptıklarını okumak ve yanında güçlü durmak bakın ben buna düştüm. Düşmeyip ne yapacağım? Hislerini kabul ettikleri an çok güzeldi be! Hele Savannah! Haklısın kızım. Bırak nasıl tanıştığınızı sen aşkına bak.. Aslında kitap bir sahneye kadar çok iyiydi. Lakin o sahnede Nero'nun tepkisi dışında kabul edilebilir maalesef ki hiçbir yani yok! Neyse kitapta çokça yetişkin içeriğe yer verildiğinide söyleyip kaçayım.